برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ مرغ حلقه اي، جديدترين دستور پخت ايراني

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ مرغ حلقه اي، جديدترين دستور پخت ايراني
آخرين خبر/چي لازم دارم: آرد سفيد300 گرم(3 پيمانه) خامه3 قاشق سوپخوري نمک1/2 قاشق مرباخوري گشنيز خرد شده يا خشک 2-3 قاشق سوپخوري آب300ميلي ليتر (2 پيمانه) ماء الشعير1/4 پيمانه سينه مرغ پخته خرد شده يک عدد زرشک3-4 قاشق سوپخوري آبليموبه دلخواه نمک و فلفلبه ميزان لازم پنير پيتزابه دلخواه پياز درشت1 عدد روغن براي سرخ کردن چطور بپزم: ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنيز و ماء الشعير را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه مي کنيم تا خمير لطيفي بدست بيايد و به دست نچسبد (البته به نظر من اين مقدار آب خيلي خيلي زياد بود من مجبور شدم يک پيمانه ديگر آرد اضافه کنم تا خمير درست شود) خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه استراحت مي دهيم. پياز را خرد کرده و سرخ مي کنيم. سينه مرغ خرد شده و فلفل دلمه را به پياز اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت مي دهيم. سپس زرشک را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. در پايان آبليمو و پنير را اضافه مي کنيم. و بعد از پختن اجازه مي دهيم تا مواد سرد شود. خمير را به 8 قسمت تقسيم کرده و هر قسمت را به صورت مستطيل (خيلي نازک) پهن کرده و مقداري از مواد را روي خمير چيده (از هر طرف 1 سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت مي پيچانيم.) بعد دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار مي دهيم (مي توانيد دستتان را کمي خيس کنيد) و دو طرفش را در روغن سرخ مي کنيم. هر قدر خمير را نازکتر صاف کنيد حلقه هاي تردتري را خواهيد داشت. اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل کنيد. مي توانيد به جاي مرغ و زرشک از ژامبون دودي مرغ و سس خردل و کمي پنير خامه اي استفاده کنيد، در کل مواد دروني بايد ترش مزه باشد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره