نمناک/ چی لازم دارم:
گوشت گوسفند نیم کیلو
پیاز یزرگ 2 عدد
هویج 3 عدد
سیب زمینی 2 عدد
به 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان لازمتاس کباب
چطور بپزم:
دنده گوسفندی را به 4 تکه تقسیم کنید.
هویج و پیاز و سیب زمینی را حلقه حلقه کنید.
قابلمه مناسبی انتخاب کنید.
داخل قابلمه روغن ریخته و یک ردیف حلقه های پیاز کف قابلمه بچینید.
روی پیازها تکه های گوشت را چیده و روی آن فلفل و زردچوبه بپاشید.
روی گوشت ها یک ردیف هویج بچینید. ردیف بعد به ها را که به صورت برش های پرتقال بریده اید بچینید.
در نهایت سیب زمینی ها را چیده و حدود نیم پیمانه آب همراه با فلفل و ادویه دلخواه به قابلمه اضافه کنید.
قابلمه را روی گاز قرار دهید تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده ، در قابلمه را ببندید تا به مدت 3 تا 4 ساعت به آرامی مواد بپزند. حواستان باشد که آب غذا تمام نشود وگرنه پیازهای ته قابلمه که خوشمزه ترین قسمت غذا هستند می سوزد.
خوشمزه شدن این غذا به این دلیل است که به آرامی مواد با هم می پزند و اب زیادی هم ندارد.
این خوراک را با نان سنگک تازه و سبزی خوردن نوش جان کنید.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar