فوت آشپزي/ اشتباهاتي درپخت مرغ
بيتوته/ معمولا تصور همه ما اين است که مرغ راحت ترين غذايي است که مي توانيم درست کنيم؛ مرغ داخل قابلمه، کمي آب و کمي هم پياز و ادويه. اما درست کردن مرغ اين قدرها هم که فکر مي کنيد، راحت و ساده نيست. هنگام خريد مرغ، ادويه هايي مثل فلفل و نمک هم تهيه کنيد. البته مراقب باشيد که زياد ادويه روي مرغ نزنيد. علاوه بر روي مرغ، کمي نمک و فلفل هم داخل شکم مرغ بزنيد. در آب نمک نخواباندن گوشت هميشه قبل از پختن مرغ، آن را ساعت ها در ترکيبي از آب و نمک و ادويه بخوابانيد. نحوه اشتباه قرار دادن مرغ در فر براي پختن مرغ در داخل فر بايد سينه مرغ به سمت پايين باشد. سينه بزرگ ترين قسمت مرغ است بنابراين بهتر است از حرارت مستقيم دور باشد تا خشک نشود. سرخ نکردن پوست مرغ مي توان گفت فرق بين مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتي مرغ کاملا پخت فر را روي حالت گريل قرار دهيد تا پوست آن سرخ شود. دور ريختن بعضي از قسمت هاي مرغ دور ريختن هر قسمتي از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر و ... با همه قسمت هاي مرغ مي توان خوشمزه ترين غذاها را درست کرد. بلافاصله خوردن مرغ آماده هميشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقيقه صبر کنيد، بعد سرو کنيد. چون مرغ آب بيشتري پس مي دهد و نرم و خوشمزه تر مي شود. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar