بیتوته/ معمولا تصور همه ما این است که مرغ راحت ترین غذایی است که می توانیم درست کنیم؛ مرغ داخل قابلمه، کمی آب و کمی هم پیاز و ادویه. اما درست کردن مرغ این قدرها هم که فکر می کنید، راحت و ساده نیست.

هنگام خرید مرغ، ادویه هایی مثل فلفل و نمک هم تهیه کنید.
البته مراقب باشید که زیاد ادویه روی مرغ نزنید. علاوه بر روی مرغ، کمی نمک و فلفل هم داخل شکم مرغ بزنید.
در آب نمک نخواباندن گوشت
همیشه قبل از پختن مرغ، آن را ساعت ها در ترکیبی از آب و نمک و ادویه بخوابانید.
نحوه اشتباه قرار دادن مرغ در فر
برای پختن مرغ در داخل فر باید سینه مرغ به سمت پایین باشد. سینه بزرگ ترین قسمت مرغ است بنابراین بهتر است از حرارت مستقیم دور باشد تا خشک نشود.
سرخ نکردن پوست مرغ
می توان گفت فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتی مرغ کاملا پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پوست آن سرخ شود.
دور ریختن بعضی از قسمت های مرغ
دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر و ... با همه قسمت های مرغ می توان خوشمزه ترین غذاها را درست کرد.
بلافاصله خوردن مرغ آماده
همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید، بعد سرو کنید. چون مرغ آب بیشتری پس می دهد و نرم و خوشمزه تر می شود.


همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar