نان و پنير سرخ شده
خراسان/در غذاساز، مايونز، يک پيمانه اسفناج، سير، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد. يک طرف چهار نان تست را با روغن زيتون چرب کنيد. سمت چرب شده را روي کاغذ روغن بگذاريد. پنير مزه دار شده را روي نان ها بماليد. يک لايه کدو سبز، گوجه فرنگي و برگ هاي اسفناج را روي آن بگذاريد. مخلوط مايونز و اسفناج را روي چهار نان تست ديگر بماليد و هر يک از آن ها را روي سبزيجات داخل لايه هاي ديگر نان بگذاريد. ساندويچ هاي تهيه شده را به مدت 6تا 8دقيقه داخل تابه با حرارت متوسط بپزيد تا نان ها طلايي شود. مايونز- يک چهارم پيمانه اسفناج تازه - دو پيمانه سير رنده شده - يک قاشق چاي خوري نمک وفلفل - به ميزان لازم نان تست - هشت عدد روغن زيتون - دوقاشق غذاخوري پنير با سير و سبزيجات معطر - به ميزان لازم کدو سبز ورقه شده - دوعدد گوجه فرنگي خرد شده - يک عدد همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar