برترين ها/ مواد لازم:
روغن صاف ۱٫۵ کيلو
آرد برنج ۳ کيلو
پودر قند ۱٫۵ کيلو
تخم مرغ ۲۰ عدد
زنجبيل ۱ قاشق آشخوري
وانيل و هل (در صورت تمايل) ۱ قاشق سوپخوري
شيريني هاي خوشمزه اردبيل؛
طرزتهيه
1. ابتدا روغن و تخم مرغها را به هم ميزنيم تا روغن و تخم مرغ کاملاً ترکيب شوند.
2. پودر قند را کم کمک اضافه کرده و سپس آرد برنج و زنجبيل و وانيل را اضافه ميکنيم تا خمير آماده شود.
3. سپس خمير را به شکل مقدار و دلخواه گلوله کرده و روي آن را به هر شکلي که خواستيد نقش بزنيد و در تابه يا ديس چرب کرده بچينيد.
4. با حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد در فر گذاشته و پس از مدت ۱۲ الي ۱۵ دقيقه از فر درآورده و بعد از سرد شدن زعفران زده و ميل فرماييد.
5. مدت ماندگاري اين شيريني به مدت ۶ ماه در مکان خنک ميباشد و احتياجي به يخچال ندارد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار