logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

ناهار/ «مرغ تنوري»؛ غذاي مخصوص روز تعطيل

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
ناهار/ «مرغ تنوري»؛ غذاي مخصوص روز تعطيل
آخرين خبر/ چي لازم دارم: ران مرغ 5 تکه(از هر قسمت مرغ ميتونيد استفاده کنيد) پياز خلالي شده 1 عدد فلفل دلمه کوچک خلالي شده 1 عدد سير 3 حبه ورقه شده رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري مايونز 2 قاشق غذاخوري اگه مرغ پوست داشته باشه نيازي به اضافه کردن مايونز نيست پودر تخم گشنيز 1 قاشق چايخوري پودر پاپريکا 1 قاشق مرباخوري چاشني زعفراني آلس پايس 2 قاشق غذاخوري چاشني عشايري آلس پايس 1 قاشق غذاخوري آب 1 ليوان براي رقيق کردن سس روغن زيتون 3 تا 4 قاشق غذاخوري چطوري درست کنم:  در ظرفي که گنجايش مرغ را داشته باشه روغن زيتون+مايونز+چاشني زعفراني+چاشني عشايري+رب گوجه فرنگي را با هم ميکس کنيد. به ترکيب بالا پودر تخم گشنيز+پودر پاپريکا را هم اضافه و يک ليوان آب به سس اضافه کنيد تا کمي رقيق شود و بعد سير ورقه شده+پياز+فلفل دلمه را اضافه کنيد. سس را بچشيد و اگر کم نمک بود مقداري نمک اضافه کنيد. مرغ ها را در سس بخوابانيد و روي ظرف را سلفون بکشيد و حداقل 4 ساعت در سس استراحت دهيد تا مرغ مزه دار شود. بهتر است مرغ يک شب در مواد بماند. سپس کف ظرف فر را کمي روغن ريخته مرغها را در ظرف بچينيد. فلفل دلمه را از سس درآورده و مواد سس را صاف يا ميکس کنيد تا يکدست شود و سس را روي مرغها بريزيد. و بعد فلفل دلمه ها را بهمراه چند عدد هويج کوچک داخل سس بيندازيد تا همراه مرغ بپزند. روي ظرف را با فويل بپوشانيد و براي 1/5 تا 2 ساعت در فر 200 درجه بپزيد. هر وقت مرغ کاملا پخت فويل را برداريد تا آب مرغ تبخير شده و مرغ خوشرنگ و تنگ آب شود. ميتونيد مقداري از سس غليظ شده را از ظرف برداريد و کنار مرغ به صورت جداگانه سرو کنيد. سس ابتدا خيلي پررنگ نيست ولي با تبخير آب آن،رنگ سس پررنگ تر شده و مرغ کاملا خوشرنگ خواهد شد. در انتها چند دقيقه گريل را روشن کنيد و مدام از آب مرغ که در ظرف جمع شده با قلمو روي مرغها بماليد تا ضمن خوشرنگ شدن مرغ خشک نشود. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره