ميز اردور/ دسر ليواني مورب درست کنيد
آخرين خبر/ چطوري درست کنم: براي قسمت ژله يک بسته ژله توت فرنگي را با يک و نيم ليوان آب جوش حل کردم (به روش بن ماري)گذاشتم روي حرارت تا صاف بشه.وقتي خنک شده توت فرنگي خورد شده اضافه کردم و داخل ليوان ريختم و يکساعت بعد وقتي خودشو گرفت لايه ي سفيد رو روش ريختم براي قسمت سفيد: مواد لازم شير ۳ ليوان پودر ژلاتين ۳ ق.غ وانيل کمي شکر نصف ليوان يک ليوان از شيرمون را داخل ظرفي ميريزيم و پودر ژلاتين را روش ميپاشيم و ميزاري روي حرارت کتري يا مايکروفر که خوب حل بشه (اين قسمت بن ماري کردن ژلاتين خيلي مهمه تا دسرتون براق بشه و کدر نشه) دو ليوان شير باقيمانده را با شکر روي حرارت ميزاريم تا وقتي شکر در شير حل بشه کافيه(لازم نيست بجوشه)بعد ژلاتين بن ماري شده رو بهش اضافه ميکنيم و وانيل را هم اضافه کرده و ميزاريم خنک بشه وقتي خنک شد، کرم رو نصف کردم براي قسمت صورتي يک بسته ژله توت فرنگي نصف ليوان توت فرنگي پوره شده توت فرنگي پوره شده و يک بسته پودر ژله توت فرنگي که با يک ليوان و نيم اب جوش بنماري کردم و گذاشتم خوب خنک بشه به نصف کرم اضافه کردم نکته: من همه ي مواد هم کرم هم ژله رو يکدفعه درست کردم و اون مقداري رو که لازم شد توي ليوانا ريختم و بقيه توي ظرف موند و روشو سلفون کشيدم تا رويه نبنده و توي دماي محيط گذاشتم تا وقتي که لايه بعدي را روي دسر بريزيم اين مقدار موادي که دستورشو گذاشتم براي دو ليوان است و من موادو دو برابر کردم همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar