ميز اردور/ پاناکوتا با تخم شربتي و شاتوت
آخرين خبر/ چطوري درست کنم: ابتدا به مدت ده دقيقه يک قاشق غذاخوري تخم شربتي را خيس کرده. حالا ۲ ليوان شير رو با ۳ق.غ شکر و نصف ق.چ خوري وانيل مخلوط کردم روي حرارت گذاشتم کمي هم زدم تا شکرش حل بشه نبايد بجوشه. نصف ليوان شير سرد رو با 1ق.غ پودرژلاتين بنماري کردم به مخلوط شير و شکر اضافه کردم و نصف ليوان خامه قنادي فرم گرفته را به شير اضافه کردم و همزدم تا يکدست بشه(ميتونيد از خامه صبحانه هم استفاده کنيد فقط مقدار شکر را دو برابر کنيد) در آخر تخم شربتي را به مواد اضافه کرده وبمدت ۲ ساعت در يخچال قرار دادم. يک ليوان شاتوت را با ۳ قاشق غذاخوري شکر و يک قاشق غذاخوري پودر ژلاتين که با آب سرد بنماري کردم خوب ميکس کردم و روي پاناکوتا ريختم. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar