در خانه چيپسي کم کالري تهيه کنيد
سوران/ براي اين چيپس به ازاي هر سيب زميني به يک قاشق روغن زيتون و مقداري نمک نياز داريم. البته فلفل و ادويه هاي مورد علاقتون رو هم ميتونيد اضافه کنيد. اگر علاقه به تهيه چيپس سرکه اي دارين هم مقداري سرکه سفيد احتياجه. قبل از هرچيز سيب زميني ها رو خوب ميشوريم و با ابزار يا چاقو، اونها رو خيلي نازک ورقه ميکنيم. اگه رنده هاي مخصوص ورقه کردن داشته باشيد خيلي بهتره. بعد از اينکه کاملا خرد شدن اونها رو خيلي خوب آب ميکشيم تا نشاسته اضافيشون بره. بعد هم براي حدود نيم ساعت در آب سرد خيس ميديم. (اگه خواستيد چيپس سرکه اي داشته باشيد بايد نصف مقدار آب، سرکه سفيد بريزيد.) بعد هم بذاريد تا در آب بمونه. بعد از نيم ساعت از آب خارج کنيد و سيب زميني ها رو با دستمال خشک کنيد. روغن زيتون و نمک و ادويه هاي مور علاقتون رو اضافه کنيد و روي توري فر بچينيد و بذاريد در فر از پيش گرم شده در دماي 170 درجه سانتي گراد حدود 10-20 دقيقه کاملا ترد بشه و رنگش کمي تيره بشه. البته مراقب باشيد که سيب زميني هاتون نسوزه. اين چيپس ها بسيار سالم و کم کالري هستن و براي تنقلات بچه ها بسيار مناسبند. نوش جانتان! همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar