سوران/ چی لازم دارم:
یک عدد بادمجان بسیار خرد شده
یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
دو حبه سیر ریز شده
دو قاشق سوپ خوری کره
800 گرم گوشت چرخ کرده
یک بسته نودل
یک شیشه سس گوجه فرنگی
یک چهارم فنجان پنیر پارمیسان
یک چهارم فنجان پنیر ماتزرلا
چطور بپزم:
گوشت را سرخ کرده و روغن آن را گرفته وکنار بگذارید .
بادمجان و پیاز را در کره سرخ کنید . وقتی پیازها شفاف و بادمجانها ترد شدند ، سیر را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه آن را سرخ کنید . مراقب باشید سیرها نسوزد . گوشت چرخ کرده و بادمجانها را با هم مخلوط کنید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید . سس اسپاگتی را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید .
نودل ها را در ظرفی جداگانه پخته و آبکش کنید . پنیر پارمیسان را به آن افزوده و مخلوط کنید ، این مخلوط را به مخلوط گوشت اضافه کنید . مواد آماده شده را در سینی فر ریخته و به مدت یک ساعت با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید . بعد از یک ساعت آن را بیرون آورده ، پنیر ماتزرلا را روی آن ریخته و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر آب شود .



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar