غذاي اصلي/ طرز تهيه خورش نخود سبز و شويد
برترين ها/ چي لازم دارم: گوشت (ماهيچه گوسفندي) نيم کيلو روغن (سرخ کردني) 4قاشق سوپخوري پياز (سرخ شده) پياز 4قاشق سوپخوري سير سير 1حبه نخود سبز نيم کيلو شويد (ساطوري شده) 2پيمانه شکر 1قاشق چايخوري ادويه (پلويي اصفهان) 1قاشق چايخوري زعفران (آبکرده و غليظ) 1قاشق سوپخوري نمک به ميزان لازم فلفل سياه به ميزان لازم چطوري درست کنم: 1. ابتدا گوشت ماهيچه را بشوييد و خشک کنيد. روغن را در قابلمه ريخته و ماهيچهها را خرد کرده و در روغن سرخ کنيد، به طوري که دو طرف ماهيچهها قهوهاي رنگ شوند. پيازداغ را به همراه سير له شده و ادويه خورشتي اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهيد. 2. حدود 4 پيمانه آب اضافه کرده و زيرخورش را کم کنيد تا به مدت دو و نيم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.نخودسبز را اضافه کنيد. شويد را جداگانه در روغن کمي تفت دهيد و همراه شکر به خورش اضافه کرده و پس از 30 دقيقه زعفران و نمک و فلفل خورش را اندازه کنيد و خورش را با چلوي ساده سرو کنيد. نکات: 1)اين غذا در ترکيه و ايران متداول است. در ايران با افزودن زعفران و ادويه اصفهان طعمي ايراني پيدا ميکند. 2)لعاب اين غذا پيازداغ و شويد است. شويد بايد خوب ريز شده باشد تا خورش لعاب بيندازد. 3)بهتر است از نخود سبز پوست کنده استفاده کنيد. 4)اضافه کردن آب قلم به جاي آب اين خورش را خوشمزه تر ميکند. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar