غذاي ملل/ «رولت ماهي»؛ تغذيه به سبک ژاپني هاي خوش اندام
آخرين خبر/ چي لازم دارم: ماهي 120 گرم جلبک دريايي* 120 گرم پياز سبز خرد شده 4 عدد آب ليموترش 2 قاشق سوپخوري ترب 1 قاشق سوپخوري خردل 0.125 قاشق مرباخوري چطور بپزم: خردل را مي توان بصورت خمير ( سس ) يا پودر تهيه کرده و با افزودن آب به پودر آن خمير خردل را درست نمود و از هريک به دلخواه خود استفاده کنيد , ورقهاي جلبک را کمي تفت دهيد , اين عمل را مي توانيد با نگه داشتن ورقه ها با انبرک روي شعله گاز با کباب پز بمدت 1 الي 2 دقيقه انجام دهيد , دو زرف را بايد تفت دهيد تا ورقه هاي جلبک ترد شوند , بهترين و ساده ترين روش اين مي باشد که ورقه ها بمدت 2 الي 1 دقيقه در فر با حرارت متوسط قرار دهيد تا ترد شوند که در اين روش نيازي نيست ورقه ها را برگردانيد در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست طرز تهيه مواد داخل رولت : خيار را در امتداد طول آن از وسط نصف کرده و دانه هاي آن را جدا کنيد و بصورت خلالهاي باريکي خرد کنيد . برگهاي اسفناج را در آبجوش بپزيد و بلافاصله آبکش کنيد و بين دستمال تميزي قرار داده و فشار دهيد تا آب آنها کاملا گرفته شود . گوشت را به رشته هاي باريکي خرد کنيد . تخم مرغ , شکر و نمک را در کاسه اي با چنگال بهم بزنيد و در ماهيتابه چربي روي شعله متوسط بپزيد تا سفت شده و شکل بگيرد , سپس از روي گاز برداشته و صبر کنيد تا خنک شود و بصورت رشته هاي دراز و باريکي خرد کنيد . رولت ماهي را طي دو مرحله درست کنيد : مرحله 1 : فيله ماهي را تميز کرده و بشوئيد و آن را روي تخته پهن کنيد , با چاقوي تيزي در امتداد طول ماهي شيارهاي کوچکي روي آن بزنيد و مراقب باشيد که از هم باز نشود . مرحله 2 : ورقه هاي جلبک را تفت دهيد , فيله ماهي را برگردانده بطوريکه طرفي را که شيار زديد سمت پايين قرار گيرد , يک ورقه جلبک را روي ماهي گذاشته و برگردانيد و هم اندازه فيله ماهي با قيچي ببريد . مرحله 3 : مجددا آن را برگردانيد بطوريکه فيله ماهي طرف زير قرار گيرد , پيازچه ها را هم اندازه طول فيله ماهي خرد کرده سپس به رشته هاي باريکي ببريد , نيمي از پيازچه ها را در يک رديف طرف لبه بلند ماهي قرار دهيد مرحله 4 : ماهي را محکم اطراف پيازچه ها بپيچيد , اين کار را با باقي فيله ماهي , ورقه هاي جلبک و پيازچه ها تکرار کنيد . رولتها را طوريکه درز آنها بطرف پايين باشد نگه داشته و بصورت برشهاي حلقوي يک سانتي متري ببريد و در ظرف بزرگي قرار دهيد , آبليمو را روي رولتها پخش کنيد و روي آنها را پوشانده و بمدت چند ساعت در يخچال بگذاريد تا ماهي ترد و نرم شود در اين مدت چنيدن بار با قاشق روي ماهيهيا آبليمو بريزيد , رولتهاي ماهي را با ترب سفيد رنده شده سرو نموده و روي آنها را با سس خردل تزئين کنيد . همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar