غذاي اصلي/ طرز تهيه کوفته مرغ با کدو سبز
خراسان/ فر را با دماي بالا گرم کنيد. يک چهارم فنجان ماست و خيار را با پودر سوخاري، پياز، سه قاشق غذاخوري نعناع، زيره، نمک، يک چهارم قاشق چاي خوري فلفل سياه و فلفل قرمز در يک کاسه ترکيب کنيد. با يک قاشق خوب ترکيب را به هم بزنيد. حالا مرغ را اضافه و با دست آن را مخلوط کنيد. مخلوط مرغ را به هشت قسمت (کيک کوچک ) تقسيم کنيد. دو قاشق چاي خوري روغن زيتون را در يک ماهي تابه نچسب روي حرارت متوسط گرم کنيد. کيک هاي کوچکي را که درست کرديد به ماهي تابه اضافه کنيد و هر سمت را 4دقيقه بپزيد. در حالي که کوفته ها مي پزند، کدو سبز ها را رو به بالا روي سيني پختي که با اسپري پخت يا کمي روغن چرب کرده ايد، بچينيد. با دو قاشق چاي خوري روغن باقي مانده روي کدوها را چرب کنيد. نمک و فلفل باقي مانده را روي کدو سبزها بريزيد. به مدت 5دقيقه يا تا زماني که نرم شود آن ها را در فر بپزيد. کوفته و کدو سبزها را بين چهار بشقاب تقسيم کنيد. دو قاشق غذاخوري نعناع باقي مانده را روي بشقاب ها بريزيد و غذا را با يک چهارم ماست و خيار باقي مانده سرو کنيد. ماست و خيار- يک دوم فنجانپودر سوخاري - يک چهارم فنجانپياز خرد شده - يک چهارم فنجان نعناع خرد شده تازه - پنج قاشق غذاخوري زيره خرد شده - يک قاشق چاي خوري نمک - کمي فلفل سياه - سه هشتم قاشق چاي خوري پودر فلفل قرمز- يک هشتم قاشق چاي خوري گوشت مرغ چرخ کرده -500 گرم روغن زيتون - چهار قاشق چاي خوري کدو سبز، از وسط به دو نيم شده - چهار عدد روغن - کمي همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar