خراسان/ فر را با دمای بالا گرم کنید. یک چهارم فنجان ماست و خیار را با پودر سوخاری، پیاز، سه قاشق غذاخوری نعناع، زیره، نمک، یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز در یک کاسه ترکیب کنید. با یک قاشق خوب ترکیب را به هم بزنید. حالا مرغ را اضافه و با دست آن را مخلوط کنید. مخلوط مرغ را به هشت قسمت (کیک کوچک ) تقسیم کنید. دو قاشق چای خوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. کیک های کوچکی را که درست کردید به ماهی تابه اضافه کنید و هر سمت را 4دقیقه بپزید.
در حالی که کوفته ها می پزند، کدو سبز ها را رو به بالا روی سینی پختی که با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کرده اید، بچینید. با دو قاشق چای خوری روغن باقی مانده روی کدوها را چرب کنید. نمک و فلفل باقی مانده را روی کدو سبزها بریزید. به مدت 5دقیقه یا تا زمانی که نرم شود آن ها را در فر بپزید. کوفته و کدو سبزها را بین چهار بشقاب تقسیم کنید. دو قاشق غذاخوری نعناع باقی مانده را روی بشقاب ها بریزید و غذا را با یک چهارم ماست و خیار باقی مانده سرو کنید.



ماست و خیار- یک دوم فنجانپودر سوخاری - یک چهارم فنجانپیاز خرد شده - یک چهارم فنجان نعناع خرد شده تازه - پنج قاشق غذاخوری زیره خرد شده - یک قاشق چای خوری نمک - کمی فلفل سیاه - سه هشتم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز- یک هشتم قاشق چای خوری گوشت مرغ چرخ کرده -500 گرم روغن زیتون - چهار قاشق چای خوری کدو سبز، از وسط به دو نیم شده - چهار عدد روغن - کمی




همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar