با اين دستور اعضاي خانواده عاشق ماهي مي شوند
آلامتو/ ماهي يک غذاي سرشار از انرژي و خوشمزه است مخصوصاً اگر همراه با سس مخصوص فرانسوي ميل شود . چي لازم دارم: 4 تکه ماهي سفيد 250 گرم گوجه فرنگي گيلاسي شکل که از وسط نصف شده باشند 1 عدد فلفل سبز، خرد شده (مانند شکل خرد شوند) 1 عدد فلفل قرمز، خرد شده سير خرد شده به ميزان لازم 1 عدد پياز خرد شده يک و نيم قاشق غذاخوري ريحان خرد شده 3 قاشق چايخوري سرکه بالزاميک چطور بپزم: 1-براي درست کردن راتاتوي ابتدا 2 قاشق غذاخوري روغن را داخل يک ماهي تابه بزرگ ريخته و شعله گاز را در زياد کنيد(کمي بيشتر از حد وسط) سپس پياز و فلفل ها و سير را داخل ماهي تابه ريخته و اجازه دهيد به مدت 4دقيقه سرخ شوند(تا زماني که احساس کنيد کمي نرم شده اند) 2-سپس گوجه فرنگي و سرکه را اضافه کرده و بين 6 تا 8 دقيقه اجازه دهيد که کاملا مواد بايکديگر ترکيب شوند.(مواد را خيلي هم نزنيد) حالا مواد را از روي اجاق برداشته و سپس ريحان را به آن اضافه کنيد. مواد را درجايي قرار داده تا گرم بمانند. 3-يک قاشق غذاخوري روغن را داخل يک ماهي تابه نچسب ريخته و آن را گرم کنيد، سپس تکه هاي ماهي را سرخ کنيد. (حدود 3دقيقه براي طلايي شدن هر طرف ماهي کافيست) سپس ماهي را با راتاتوي ميل نمائيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar