شام/ رولت مرغ با دو روش سوخاري و در فر
بيتوته/ چي لازم دارم: ( براي يک نفر) فيلهمرغ : يک عدد پياز : يک عدد پنير خامه اي: ۲ قاشق غذاخوري پنير پيتزا: به مقدار لازم فلفل پاپريکا : اندکي ( اختياري) اسفناج خرد شده و پخته : يک پيمانه ذرت پخته شده : نصف پيمانه زعفران و نمک و فلفل : به اندازه لازم آبليمو : يک قاشق غذاخوري روغن : به اندازه لازم . آرد و آرد سوخاري به مقدار لازم تخم مرغ : يک عدد زده شده کلم بروکلي خرد شده و پخته : يک پيمانه آب مرغ : يک پيمانه فويل چطوري درست کنم: فيلهمرغ را آماده کرده و با بيفتک کوب به آرامي روي آنها ضربه بزنيد. سپس به آنها نمک و فلفل و زعفران و کمي آبليمو زده تا گوشت مرغ طعمدار شود. پياز را به صورت نگيني خرد کرده و با زردچوبه تفت دهيد تا طلايي شود . سپس زير شعله را خاموش کنيد. اسفناج، ذرت، فلفل پاپريکا، پنير خامه اي و پنير پيتزا را به پياز داغ اضافه کنيد و کمي نمک و فلفل بزنيد اين مايه را روي فيله مرغ بماليد و کلم بروکلي خرد شده تفت داده شده را روي آن ريخته و مرغ را لوله کنيد و در فويل بپيچيد رولت مرغ رولت ها را هم ميتوان در فر قرار داد و هم سوخاري کرد: روش اول: رولت مرغ در فر بعد از آماده کردن رولت ها ، آنها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱/۵ ساعت با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد. مرغ را از فر بيرون آورده و فويل را باز کنيد و در ظرف مناسبي بچينيد و پس از سرد شدن آن را برش داده و سس را روي آن بريزيد و سرو کنيد. روش دوم: رولت مرغ سوخاري رولت ها را ۱ ساعت داخل يخچال بگذاريد، سپس در آرد بغلتانيد و سپس در زرده تخم مرغ مخلوط با نمک و فلفل بزنيد و در پودر سوخاري بغلتانيد و سرخ کنيد. طرز تهيه سس مخصوص در يک ظرف کوچک مقداري روغن بريزيد و رب گوجه را در آن تفت داده، بعد آب مرغ را همراه نمک، فلفل، زعفران و اندکي آبليمو به آن اضافه کنيد و بجوشانيد تا غليظ شود. نکته: مواد مياني سليقه اي است ، ميتوانيد سبزيجات مورد علاقه خود را جايگزين کنيد همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar