بیتوته/ طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی
زمان تهیه : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ دقیقه



مواد لازم برای اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :
آلبالو خشک ۱ لیوان
زغال اخته خشک ۱ لیوان
آلوچه خشک ۱ و ۱/۴ لیوان
نمک و گلپر به مقدار لازم



طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

همه میوه ها را بشویید و سپس با آب و نمک و گلپر بگذارید تا بپزد (آب تا حدی بریزید که تا سر اخته داخل قابلمه را بپوشاند) وقتی پخت و سرد شد، داخل لیوان یک بار مصرف بریزید و یک عدد چوب بستنی داخل آن بگذارید و داخل فریزر قرار بدهید تا یخ بزند. بعد از سفت شدن آن را بیرون بیاورید و نوش جان کنید.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar