شيريني ها/ طرز تهيه تارت شکلات و تمشک
برترين ها/ چي لازم دارم: آرد ۲۰۰ گرم پودر کاکائو ۲۵ گرم پودر قند ۲۵ گرم کره ۱۲۵ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد بزرگ وانيل ۱/۴ قاشق چاي خوري تمشک تازه ۲۵۰ گرم خامه ۵۰۰ ميلي ليتر شکر ۷۵ گرم شکلات تلخ ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد چطوري درست کنم: 1- براي تهيه خمير، آرد، پودر کاکائو و پودر قند را با هم الک کنيد. آن ها را در ظرفي بريزيد. مي توانيد براي ترکيب کردن مواد آن ها را در غذا ساز بريزيد. 2- کره (سرد) را به همراه نوک انگشت نمک به مواد اضافه کنيد و با همزن برقي بزنيد تا مواد به شکل تکه هاي نان در آيد. 3- زرده تخم مرغ، وانيل و 2 قاشق غذاخوري آب سرد اضافه کنيد و مواد را دوباره بزنيد تا خمير شکل بگيرد. روي سطح کار آردپاشي کنيد و خمير را کمي ورز دهيد. آن را در کيسه ي پلاستيکي بپيچيد و براي 20 دقيقه در فريزر قراردهيد. 4- فر را با حرارت 200 درجه سانتي گراد گرم کنيد. سيني فر را هم در فر قرار دهيد تا گرم شود. 5-روي سطح کار آردپاشي شده، خمير را به شکل دايره اي با قطر 25 سانتي متر و پهناي حدود 3 ميلي متر باز کنيد. خمير را دور وردنه بپيچيد و در قالب گرد تارت با قطر 23 سانتي متر قرار دهيد. خمير را به ديواره ها و گوشه هاي قالب فشار دهيد. با وردنه روي لبه هاي قالب و خمير بکشيد تا خمير اضافي جدا شود. 6-خمير کف قالب را با چنگال سوراخ سوراخ کنيد. خمير(و قالب) را دوباره براي 20 دقيقه در فريزير قرار دهيد. خمير را از فريزر خارج کنيد. بر روي آن کاغذ روغني قرار دهيد و روي آن را با برنج خام پر کنيد. 7-خمير را در فر روي سيني فر قرار دهيد و براي 15 دقيقه بپزيد. سپس کاغذ روغني و برنج ها را برداشته و خمير را براي 5 دقيقه ديگر تا طلايي رنگ شود، بپزيد. آن را از فر خارج کرده کنار بگذاريد تا خنک شود. 8-در اين ميان، مايه تارت را درست کنيد. خامه را به همراه شکر در قابلمه اي روي حرارت متوسط قرار دهيد تا بجوشد. شکلات را در خامه داغ بريزيد و هم بزنيد تا شکلات آب شود. 9-تخم مرغ ها را بزنيد و به ترکيب خامه و شکلات اضافه کنيد. 10-تمشک ها را روي خمير خنک شده بريزيد و روي آن را با مايه تارت پر کنيد. 11-تارت را براي 20 دقيقه ديگر در فر قرار دهيد تا مايه تارت از کناره ها سفت ولي هنوز در وسط کمي نرم باشد. 12- تارت را از فر خارج کنيد و روي توري قرار دهيد تا خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کنيد، برش بزنيد و سرو کنيد. نکاتي در رابطه با تهيه ي تارت شکلات و تمشک : 1-- به آرد اضافي براي آردپاشي سطح کار نياز داريد. 2-- از کره ي سرد استفاده کنيد. آن را به مکعب هاي کوچک برش دهيد. 3-- اگر دسترسي داريد از ۱ قاشق چاي خوري عصاره وانيل، استفاده کنيد. 4-- شکلات را تکه تکه کنيد. 5-- خمير بايد جمعا براي ۴۰ دقيقه در فريز استراحت کند. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar