سوپ و آش/ «سوپ بيف»؛ متفاوت و خوش طعم
آخرين خبر/ چي لازم دارم: گوشت گوساله ۳۴۰ گرم روغن ۱ قاشق غذا خوري آب گوشت ۱۱۳ گرم پياز خرد شده ۱ پيمانه کرفس خرد شده ۱/۲ پيمانه پودر آويشن ۱ قاشق چاي خوري فلفل سياه ۱/۴ قاشق چاي خوري سير رنده شده ۲ حبه برگ بو ۱ عدد سبزيجات منجمد ۱ پيمانه کنسرو گوجه فرنگي ۴۰۰ گرم زردک يا سيب زميني خرد شده ۱ پيمانه جو زودپز ۲/۳ پيمانه چطوري درست کنم: ۱- در يک قابلمه، گوشت را داخل روغن روي حرارت ملايم تفت دهيد. آب گوشت، پياز، کرفس، آويشن، فلفل، سير و برگ بو را اضافه کنيد. ۲- پس از جوشيدن حرارت را کم کنيد. در قابلمه را بگذاريد تا يک ساعت و نيم بپزد. ۳- سبزيجات منجمد، کنسرو گوجه فرنگي و جوپرک را اضافه کنيد. در قابلمه را بگذاريد تا 15 دقيقه نيم جوش روي حرارت کم بماند تا سبزيجات و جو پخته شوند. در آخر، برگ بو را از سوپ خارج کنيد. ساير نکات اين سوپ را تکه هاي گوشت گوساله تهيه مي شود و سرشار از ويتامين B است. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar