برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهيه سالاد اندونزي، سالادي سرشار از فيبر و پروتئين

منبع
چاره‌ چي
بروزرسانی
طرز تهيه سالاد اندونزي، سالادي سرشار از فيبر و پروتئين
چاره‌ چي/ گاهي اوقات تهيه سالادي خوشمزه و سرشار از مواد مغذي مي تواند از هر نوع غذاي ديگر بهتر باشد. حتي قرار دادن سالاد در کنار غذاي اصلي، ميز غذا را زيباتر و درعين حال اشتهايتان را دو برابر مي کند. انواع متفاوتي سالاد در دنيا وجود دارد که مردم هر کشور روش هاي خاصي براي درست کردن آن به  کار مي گيرند. سالاد مرغ به سبک اندونزي (سالاد اندونزي) که از کشور آسياي جنوبي شرقي يعني اندونزي الهام گرفته شده است، به دليل داشتن مرغ منبع غني از پروتئين و به خاطر داشتن سبزيجات فراوان سرشار از فيبر، ويتامين ها و مواد معدني است. در اين مقاله طرز تهيه سالاد مرغ به سبک اندونزي (سالاد اندونزي) را آموزش مي دهيم. مهم ترين قسمت اين سالاد، سينه هاي آب پز مرغ هستند. اين بخش از گوشت مرغ، کم چرب است که مي تواند ماده ي اصلي غذاهاي بسياري باشد. برگ هاي نعناع، گشنيز و جوانه هاي لوبيا يا گل آفتاب گردان طعم خوبي به اين سالاد مي دهند. اين سالاد تند و تازه مي تواند به عنوان يک وعده ي غذايي عالي تابستاني تهيه و صرف شود. تهيه سالاد براي ۴ تا ۶ نفر زمان آماده سازي: ۱۵ دقيقه مواد لازم براي تهيه سالاد اندونزي ۱ عدد سينه ي کامل مرغ يا ۲ عدد سينه مرغ بدون پوست و استخوان (آب پزشده)؛ نمک به اندازه ي لازم؛ کمي فلفل کاملا پودرشده (اختياري)؛ ۱ بوته پيازچه (قسمت هاي سفيد و سبز آن را جدا و بسيار نازک خرد کنيد)؛ يک چهارم برگ خردشده نعناع؛ يک چهارم فنجان گشنيز خردشده؛ ۱ عدد فلفل دلمه اي (به صورت طولي و نازک برش داده شود)؛ ۱ عدد فلفل سرانو (کاملا خردشده و در صورت دل خواه، تخم هاي آن گرفته شود)؛ ۲ فنجان جوانه ي لوبياي مانگ يا گل آفتاب گردان؛ ۱ عدد کاهو (برگ هايش جدا، شسته و خشک شوند)؛ يک چهارم فنجان بادام زميني تفت داده شده؛ مواد لازم براي تهيه ي سس سالاد؛ يک چهارم فنجان آبليمو تازه؛ ۲ قاشق چاي خوري زنجبيل تازه ي خردشده؛ ۱ حبه سير خردشده؛ ۱ قاشق غذاخوري سس ماهي (نوعي چاشني است که از ماهي و نمک تهيه مي شود)؛ کمي فلفل قرمز؛ ۲ قاشق غذاخوري کره بادام زميني طبيعي (براي طعم بيشتر)؛ يک سوم فنجان باترميلک (buttermilk). طرز تهيه  مرحله ي ۱ ابتدا مرغ را در کاسه اي بزرگ ريخته و به آن نمک و فلفل بزنيد. سپس قسمت هاي سفيد پيازچه، نعناع، گشنيز، فلفل قرمز، فلفل تند خردشده و جوانه ها را به آن اضافه کنيد. مرحله ي ۲ آبليمو، زنجبيل، سير، سس ماهي و فلفل قرمز را با هم ترکيب کنيد و مخلوط را کاملا هم بزنيد. به اين مخلوط کره  ي بادام زميني افزوده و به خوبي هم بزنيد. آب دوغ را کمي تکان بدهيد و به سالاد بزنيد. مراقب باشيد به اندازه استفاده کنيد و طعم سالاد را بچشيد. مرحله ي ۳ کاهوها را روي يک بشقاب پهن قرار دهيد و مخلوط مرغ و سس آن را روي کاهو به شکلي منظم قرار دهيد. سپس بادام زميني ها و قسمت سبز پيازچه ها را روي مخلوط بريزيد. نکته سينه هاي آب پز مرغ را مي توان تا ۳ روز در يخچال نگهداري کرد. سس اين سالاد را هم مي توان چند ساعت زودتر آماده کرد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره