طرز تهيه خَرش حلوا
برترين ها/ خَرش حلوا نوعي حلوا که در عيد نوروز در شهر رشت درست ميکنند. خَرش نوعي پونه وحشي با عطري متفاوت از پونه است. نوع اول مواد لازم: آرد برنج الک شده ۲ پيمانه آرد گندم الک شده ۲ پيمانه خرش (سبزي محلي) خرد شده ۲ پيمانه شکر ۴ پيمانه کره ۵۰۰ گرم آب به مقدار لازم شيريني هاي خوشمزه استان گيلان طرز تهيه 1. آرد برنج و گندم را مخلوط ميکنيم و در تابه با کره تفت ميدهيم تا بوي خامي آن گرفته شود. 2. سپس سبزي را که از قبل خرد کردهايم اضافه ميکنيم و باز تفت ميدهيم. 3. شکر را با مقداري آب ميجوشانيم تا شربت غليظي شود. 4. سپس آن را در آرد ريخته و به آرامي مخلوط ميکنيم. 5. سيني مناسبي را چرب کرده و مواد را در آن پهن ميکنيم. قطر تقريبي ۱/۵ سانتيمتر باشد. 6. مواد را ميگذاريم تا کاملاً سرد شود. سپس به صورت مربع يا لوزي برش ميزنيم و در ظرف در دار نگهداري ميکنيم. دستور شماره دو مواد لازم: آرد شيريني ۱ کيلو پودر قند نيم کيلو خَرش روغن جامد نيم کيلو طرز تهيه: 1. ابتدا خرش را شسته و خرد ميکنيم. سپس در روغن با حرارت ملايم تفت ميدهيم، آرد را نيز در ظرفي جداگانه با حرارت ملايم تفت ميدهيم تا طلايي شود. 2. سپس آرد را در ظرفي الک ميکنيم .(بهتر است براي تمامي شيرينيها آرد را الک کنيم). روغن را روي حرارت ملايم آب کردن و آرد و شکر را کمکم به آن ضافه ميکنيم و خوب با دست ورز ميدهيم تا روغن و شکر خوب با آرد مخلوط شود و مواد يکدست شود. 3. موارد را ۲ قسمت ميکنيم. يک بخش مواد را در سيني پهن ميکنيم و دقت ميکنيم که يکدست و صاف شود. 4. بخش ديگر مواد را در ظرفي ريخته و با خرش تفت داده شده خوب مخلوط ميکنيم. مواد خرش زده شده را روي مواد قبلي در سيني اضافه ميکنيم و با تکان دادن آرام سيني آن را صاف و يکدست ميکنيم. 5. وقتي که حلوا سرد شد آن را به صورت لوزي برش ميزنيم و در ظرف مورد نظر ميچينيم. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar