غذاي اصلي/ مرغ سوخاري خانگي را با دستوري خاص بپزيد
بيتوته/ مرغ سوخاري از آن دست غذاهايي است که قطعا با استقبال کوچکترهاي خانه مواجه مي شود. مرغ سوخاري خانگي همراه با سيب زميني انتخاب خوبي براي يک شام خانوادگي است که سريع و آسان آماده مي شود. براي سوخاري کردن مرغ ابتدا فيله يا سينه مرغ را با آبليمو، فلفل، نمک و روغن زيتون و زعفران طعم دار کرده سپس داخل آرد سفيد، آرد سوخاري و تخم مرغ بغلتانيد و داخل روغن سرخ کنيد. زمان آماده سازي مرغ : دو ساعت زمان پخت : ۲۰ دقيقه مواد لازم براي ۴ نفر چي لازم دارم: سينه مرغ ۴ عدد آرد سوخاري يک پيمانه تخم مرغ ۲ عدد پاپريکا، فلفل قرمز، فلفل سياه و نمک به مقدار لازم آبليمو نصف پيمانه زعفران دم کرده يک قاشق غذاخوري روغن زيتون دو قاشق غذاخوري سيب زميني متوسط براي سرخ کردن ۴ عدد چطور بپزم: ابتدا زعفران را دم کنيد. براي اينکار نصف قاشق سوپخوري زعفران را همراه با يک قاشق سوپخوري شکر يا يک حبه قند و يک فنجان آب جوش مخلوط کرده و روي بخار کتري يا سماور حدود ۱۰ دقيقه گذاشته تا دم بکشد. آبليمو، پاپريکا، فلفل قرمز، فلفل سياه، نمک، زعفران دم کرده و روغن زيتون را داخل ظرفي کامل مخلوط کرده و کنار بگذاريد. سينه مرغ را از استخوان جدا کرده و از وسط برش داده و تميز بشوييد. ۸ الي ۱۰ بار سينه مرغ را روي سيني يا تخته کار با استفاده از گوشت کوب محکم بکوبيد و روي سطح مرغ را چند سوراخ کوچک ايجاد کنيد، سپس با مخلوط موادي که کنار گذاشته بوديد کامل مخلوط کنيد، مرغ را داخل کيسه فريز کرده و به مدت دو ساعت در يخچال بگذاريد تخم مرغ ها را داخل ظرفي با چنگال بزنيد و مخلوط کنيد. آرد سوخاري و آرد سفيد را هر کدام جداگانه در ظرفي بريزيد. سينه طعم داده شده را اول داخل آرد سفيد بغلتانيد، بعد داخل تخم مرغ زده شده قرار دهيد تا هر دو طرف آن آغشته به تخم مرغ شود. در آخر سينه مرغ را داخل آرد سوخاري بغلتانيد. روغن را داخل ماهيتابه روي حرارت ملايم داغ کنيد، مرغ را داخل روغن داغ قرار دهيد. يک طرف که سرخ شد مرغ را زير و رو کنيد تا طرف ديگر نيز کامل سرخ شود. سرخ کردن سيب زميني به روش رستوراني : سيب زميني ها را بعد از شستن و پوست کندن، ضخيم برش دهيد داخل يک قابلمه مقداري آب را جوشانده و سيب زميني ها را داخل آب در حال جوش ريخته و به مقدار لازم نمک اضافه کنيد. بعد از پنج دقيقه قابلمه را از روي حرارت برداريد و سيب زميني ها را آبکش کنيد و روي دستمال آشپزخانه پهن کنيد تا آبش کامل کشيده شود. سيب زميني ها را داخل کيسه فريزر بريزيد و به مدت دو ساعت داخل يخچال قرار دهيد. روغن را روي حرارت ملايم داغ کنيد و سيب زميني ها را داخل روغن سرخ کنيد. بعد از سرخ کردن سيب زميني، آنها را روي دستمال کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آن کشيده شود. مرغ سوخاري خانگي و سيب زميني را در ظرف سرو کشيده و با جعفري تزيين کنيد. اين خوراک را با سس کچاپ و همراه با سالاد سرو کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar