برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ نرگسي اسفناج؛ خوش طعم و پف دار

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ نرگسي اسفناج؛ خوش طعم و پف دار
مجله تصوير زندگي/ نرگسي اسفناج قالبي يکي از غذاهاي بسيار سريع و راحت و در عين حال خوشمزه و مقويه. پخت اين غذا خيلي راحته و به عنوان غذاي دانشجويي يا مجردي گزينه مناسبيه. خواص اسفناج بسيار گسترده و بي شماره اما در اننتهاي دستور پخت برخي از اونها را آورديم تا با فوايد اين سبزي پر خاصيت بيشتر آشنا بشيد. چي لازم دارم: اسفناج پاک شده وخورد شده. 400 گرم تخم مرغ. 3 عدد بيکينگ پودر. 1 قاشق چايخوري پياز عسلي. 1 عدد متوسط سير رنده شده. 3 حبه بزرگ آرد. 1 قاشق غذاخوري سرپر نعنا خشک پودر شده. 1.2 قاشق چايخوري گردو و قارچ اسلايس شده. مقداري براي تزئين نمک فلفل زردچوبه. به ميزان لازم چطو بپزم: اول اسفناج رو به مدت 5 دقيقه مي پزيد تا آبش حسابي کشيده بشه. بعد همه مواد (بجز قارچ و تخم مرغ و آرد ) را مخلوط کنيد و روي حرارت بگذاريد تا چند تفت بخوره. سپس از روي حرارت برداشته و بگذاريد يکم خنک بشه . دونه دونه تخم مرغ ها و بعد آرد و ادويه ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد. بعد قالب کاغذي يا فلزي را حسابي چرب کرده و از مواد را به اندازه دو سوم قالب بريزيد. روي مواد يه برش قارچ حلقه حلقه شده يا گردو ميگذاريد. قالب ها را در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه بگذاريد تا به مدت بيست الي 30 دقيقه بپزد. بعد از کمي خنک شدن دور قالب را با چاقو آزاد کرده تا نرگسي اسفناج قالبي براحتي از قالب جدا شود. خواص اسفناج: برگ اسفناج منبع غني ويتامين A ، B3 ، C و آهن و پتاسيم مي باشد. خنک کننده است و براي پايين آوردن تب مفيد است. براي ورم ريه و ورم روده مفيد است. ملين است و يبوست را برطرف مي کند. براي لاغر شدن و کم کردن وزن مفيد است. اسفناج به دليل داشتن ماده اي بنام اسپيناسين، هضم غذا را تسريع مي کند. اين ماده باعث تحريک معده و ازدياد ترشحات آن مي شود. خوردن اسفناج پخته يا بوراني در رفع تشنگي موثر است. غرغره آب خام يا پخته ي اسفناج، براي از بين بردن ورم و درد گلو مفيد است. خوردن اسفناج از سرطان جلوگيري مي کند، مخصوصا در افرادي که به مصرف الکل و سيگار عادت دارند. اسفناج، کلسترول خون را پايين مي آورد. بهترين دارو براي کساني است که مبتلا به کم خوني هستند. اسفناج مانند جارو، روده بزرگ را تميز مي کند. اسفناج، سبزي مفيدي براي تقويت اعصاب است. اسفناج پخته، براي رفع بيماري آسم و گرفتگي صدا بسيار موثر است. رعشه و بوي بد دهان را از بين مي برد. قوت غذايي اسفناج از ساير سبزي ها بيشتر است، مشروط بر اينکه آب آن را دور نريزيد و از ساقه هاي نازک و نورسته ي آن در سالاد استفاده کنيد. باعث افزايش اشتها به خصوص در کودکان مي شود.
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره