شيريني ها/ طرز تهيه بژي، شيريني خوشمزه کرمانشاهي ها
برترين ها/ مواد لازم شير ۱ پيمانه روغن حيواني يک سوم پيمانه رازيانه يا زيره ۲ قاشق غذاخوري شکر نصف پيمانه آرد (آرد مخصوص نان سنگک) ۴ پيمانه بيکينگ پودر ۱ قاشق چايخوري زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوري روغن براي سرخ کردن طرز تهيه 1. ابتدا رازيانه يا زيره را آسياب نموده و با شير، شکر، روغن حيواني و زعفران دم کرده مخلوط نماييد. 2. بيکينگ پودر و آرد را در ظرفي ريخته و شير را به آن اضافه کنيد و آرام ورز دهيد تا خمير شود و به دست نچسبد. 3. خمير شيريني بژي را در نايلکسي به مدت چند ساعت در يخچال استراحت دهيد. 4. سپس از خمير به اندازه يک گردو گلولههاي کوچکي برداشته و با وردنه صاف نماييد و خمير را لوله کرده و در روغن سرخ کنيد. شيريني بژي مخصوص کرمانشاه بوده و ميتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.