عکاس خونه/ ارسالی از هاجر بانو سلام اینم از ناهار امروز من جوجه رو شب قبل داخل پیاز خلال کرده اب لیمو نمک فلفل زرچوبه و کمی روغن کنجد همه رو با هم قاطی کردم داخل یخچال گذاشتم صبح با روغن خیلی کم ک فقط تابه رو چرب کردم روی شعله ملایم با شعله پخش کن گذاشتم اول کمی اب انداخت وبعد حسابی سرخ شد خیلی نرم نرم شده
"مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."