رنگی رنگی/ خیلی از ماها سس رو دوست داریم و ترجیح میدیم کنار غذامون داشته باشیم، بهترین راه حل برای این موضوع درست کردن سس به روش خونگی هست. بخصوص اینکه اینطوری میشه خلاقیت بیشتری هم در طعم دهی به سس ها به خرج داد. مثلا امروز می خوایم تهیه سس با طعم شوید رو بهتون آموزش بدیم. این سس رو در کنار غذاهایی مثل کوکو و فلافل که با سس سرو میشه میتونین استفاده کنین و تا حدود دو هفته در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنین.







همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar