ميز اردور/ طرز تهيه دسر کنافه
بيتوته/ طرز تهيه دسر کنافه دسر کنافه نوعي شيريني است که در زبان ترکي "کونفه" و در زبان عربي همان "کنافة" ناميده مي شود. اين دسر خوشمزه متعلق به کشورهاي منطقه خاورميانه است و شباهت زيادي به دسر کاداييف دارد. مواد اصلي کنافه رشته هاي کاداييف است که داخل آن پنير چرب مثل پنير شير بز يا کاشار که يک پنير ترکيه اي است، مي ريزند و معمولاً آن را با پسته يا گردو سرو مي کنند. با ما همراه باشيد. مواد لازم براي تهيه دسر کنافه : رشته کاداييف ۵۰۰ گرم کره ۲۰۰ گرم پنير لبنه يا بز ۵۰۰ گرم مواد لازم براي شربت کنافه : شکر ۳۰۰ گرم آب ۳۰۰ ميلي ليتر آبليمو تازه به مقدار لازم دارچين به مقدار لازم گلاب يا عرق بهار نارنج به مقدار لازم پودر پسته ۷۰ گرم طرز تهيه دسر کنافه : فر را روي دماي ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد. رشته هاي کاداييف را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد سپس کره آب شده را اضافه کنيد به طوري که تمام رشته ها به کره آغشته شوند. يک قالب کيک با قطر ۱۵ سانتيمتر برداريد و کف آن را با کره چرب کنيد. نيمي از رشته کاداييف را داخل قالب بريزيد. پنير لبنه يا بز را داخل يک ظرف ريخته و با همزن برقي آنقدر هم بزنيد تا به حالت کرم در بيايد. سپس پنير را روي رشته هاي کاداييف بريزيد و با نصف ديگر رشته هاي کاداييف روي پنير را بپوشانيد. بهتر است براي پخت بهتر لايه آخر دسر را به کره آغشته کنيد. دسر را به مدت ۳۵ دقيقه داخل فر قرار دهيد تا کاملا بپزد. در اين حين شربت دسر را آماده کنيد. براي درست کردن شربت شکر را با آب، آبليمو و پوست ليمو پودر شده روي شعله قرار دهيد و آرام آرام هم بزنيد تا شربت قوام بيايد. بعد از اين که شيريني کامل پخت، آن را از فر خارج کنيد و رويش شيره بريزيد. سپس کنافه را در ظرف مناسب سرو کرده و با پودر پسته، خامه يا سرشير تزيين کنيد.