اطلاعات/ آشپزهای حرفه‌ای قلق‌ها و تکنیک‌های ساده‌ای دارند که گاهی باعث تمایزشان از دیگران می‌شود. در اینجا چند نمونه از این عادات موثر را به شما می‌گوییم.‏
۱٫ هنگام آشپزی یک‏ لباس راحت بپوشید، موسیقی مورد علاقه تان را بگذارید و از زمانی که در آشپزخانه در حال آشپزی می‌گذرانید، لذت ببرید.
۲٫ همیشه‏ آشپزی تان را با یک تابه داغ شروع کنید. هیچ وقت روغن را در تابه سرد حرارت ندهید. ابتدا تابه را داغ کرده و بعد روغن یا هر چه را مایلید اضافه کنید.‏
۳٫ موقع‏ آشپزی دقت کنید که دسته تابه را از خودتان دور نگه دارید که در حین پخت و پز به آن ضربه نزنید، چون باعث می‌شود مقداری از غذا روی اجاق گاز بریزد.‏
۴٫ همیشه‏ چیزی را که می‌خواهید بپزید، اندازه بگیرید. مخصوصا برای تهیه خمیر کیک و شیرینی. این قضیه یکی از اساسی‌ترین نکات آشپزی است.
۵٫ وقتی‏ آشپزی تان تمام شد، اول ظرف‌ها و محیط کارتان را تمیز کنید، بعد بگذارید و بروید. شاید به نظر خیلی مهم نباشد، ولی واقعا مفید است.
۶٫ از تخته‌های چوبی استفاده کنید. تخته‌های چوبی آشپزخانه از هر جنس دیگری سالم‌تر هستند چون فضای مناسبی برای رشد و زندگی باکتری‌ها در طولانی‌مدت فراهم نمی‌کنند.
۷٫ برای‏ ایمنی بیشتر، یک عدد چوب پنبه روی نوک تیز چاقو فرو کنید، سپس آن‌ها را داخل کشو یا کمد قرار دهید.
۸٫ همان‏ طور که برای اطمینان از پختن کیک، یک خلال دندان وسط آن فرو می‌برید، برای ماهی، انواع گوشت و سبزیجات هم همین کار را انجام دهید. خلال دندان، اسلحه سری یک آشپز است! آن را در آشپزخانه برای اطمینان
از پخت هر چیزی استفاده کنید!‏
۹٫ برای‏ سرو کردن کیک‎ ‎صبر کنید کیک به دمای محیط برسد، سپس آن را سرو کنید‎. ‎هرگز کیک را تا بیست دقیقه بعد از آماده شدنش، برش نزنید. این کار باعث می‌شود کیک به سرعت خشک شود‎.‎‏ ‏
۱۰٫ برای‏ گرفتن نتیجه بهتر در پخت و پز،
تخم مرغ را یک شبانه روز قبل از پخت، از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسند.
۱۱٫ برای‏ درست کردن یک ساندویچ همه چیز تمام، سس مایونز را روی نان ساندویچ از یک گوشه تا گوشه دیگر آن بمالید. به عبارت دیگر سس را روی همه قسمت‌های نان بمالید. بعضی‌ها سس را فقط وسط نان می‌مالند. در صورتی که هر لقمه از ساندویچ باید حاوی سس باشد تا بشود آن را یک ساندویچ واقعی به حساب آورد.
۱۲٫ برای‏ درست کردن یک شام راحت و سریع، آب گوشت، مرغ، خورش یا سس‌هایی را که از غذاهایتان باقی می‌ماند، داخل قالب یخ بریزید و آن‌ها را فریز کنید. قالب‌های سس، به راحتی داخل تابه روی حرارت تبدیل به یک سس خوشمزه می‌شوند.
۱۳٫ اگر‏ از فلفل تازه برای تند کردن طعم غذایتان استفاده می‌کنید، برای کم کردن
تندی اش دانه‌های داخل آن را با چهار حرکت جدا کنید‎:‎‏ از سمت راست فلفل شروع کنید و با چاقو به صورت افقی قسمت کناری آن را جدا کنید. دقت کنید که ریشه فلفل و دانه‌های داخل آن دست نخورده باقی بمانند. فلفل را بچرخانید و همین کار را با قسمت دیگر آن انجام دهید. وقتی چهار طرف فلفل را جدا کردید، ریشه و دانه‌های آن را دور بریزید.
۱۴٫ در‏ شیرینی‌پزی از خمیر‌مایه تازه استفاده کنید. شیرینی‌پز‌های حرفه‌ای بر این باورند که خمیر‌مایه تازه طعم بهتری نسبت به خمیر‌مایه خشک به شیرینی و نان شما می‌دهد‎.‎
۱۵٫ اگر‏ می‌خواهید گاز نوشیدنی گاز‌دار نپرد آن را سرد نگه دارید و در آن را ببندید. آنچه باعث می‌شود نوشیدنی گاز‌دار شما هم‌چنان گاز‌دار بماند این است که آن را خنک نگه دارید تا دی‌اکسید‌کربن موجود در آن به جای آزاد شدن در نوشیدنی بماند و با قرار دادن سر‌پوش و در بر روی بطری مقدار فشار درون آن را حفظ کنید‎.‎
۱۶٫ در هنگام آشپزی‏ روغن‌های حیوانی مثل دنبه و کره بهترین گزینه هستند و بعد از آن روغن کلزا یا کانولا مناسبند. این روغن‌ها کاملاً بدون مزه‌اند از این رو هیچ طعمی به غذایی که می‌پزید تحمیل نمی‌کنند و به‌علاوه دارای نقطه دود بالایی هستند و زود دود نمی‌کنند‎.‎
۱۷٫ بعد‏ از پختن، گوشت را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید. اگر گوشت پس از پختن کمی بماند آبدارتر می‌شود، وقتی گوشت خنک می‌شود آب درون آن پر‌قوام‌تر می‌شود و راه نمی‌افتد و وقتی آن را می‌خورید بسیار آبدار‌ترخواهد بود.‏
۱۸٫ برای آنکه بفهمید ماکارونی رشته‌ای شما خوب پخته شده آن را به دیوار پرت کنید. اگر چسبید یعنی کاملا پخته است. ماکارونی پخته شده بیشتر نشاسته خود را از دست می‌دهد و چسبناک می‌شود.‏







همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar

تعاملات مالي،پرداخت الکترونيکي،سرگرمي
ايوا آگهی