برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ميز اردور/ سالاد ميگو، سالم و مقوي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
ميز اردور/ سالاد ميگو، سالم و مقوي
آخرين خبر/ مواد لازم: ميگو: هشت عدد متوسط آبليمو: يک قاشق غذاخوري کاهو: چهار برگ متوسط ذرت کنسروي: يک‌سوم پيمانه کلم بروکلي: يک‌دوم پيمانه فلفل قرمز: يک عدد گوجه گيلاسي: پنج عدد پيازچه: دو عدد متوسط پياز: يک عدد کوچک کنجد: مقداري براي تزئين نمک و فلفل: به ميزان لازم مواد لازم براي تهيه سس: سرکه سفيد: يک‌دوم پيمانه سس خردل: يک قاشق مرباخوري فلفل سياه و نمک: به ميزان لازم روغن زيتون بکر: يک‌دوم پيمانه روش تهيه: 1. ميگو‌ها را بشوييد و کمر ميگو‌ها را تميز کنيد. آنها را با مقداري آب و يک قاشق آب ليموترش و کمي نمک مدت چهار دقيقه بپزيد و بعد آبکش کنيد و کنار بگذاريد تا سرد شوند. 2. پياز را به صورت حلقه‌‌اي و پيازچه و فلفل قرمز را به صورت مورب برش بزنيد و کنار بگذاريد. کاهو و کلم بروکلي را بشوييد و به اندازه دلخواه خرد کنيد و همه مواد را درون يک کاسه بزرگ بريزيد. 3. حالا زمان درست کردن سس خوشمزه اين سالاد است. براي درست کردن سس همه مواد به غير از روغن زيتون را داخل مخلوط کن بريزيد و دستگاه را روشن کنيد. 4. همزمان که دستگاه روشن است روغن زيتون را به آن اضافه کنيد تا خوب با مواد مخلوط شود. بعد از سه دقيقه که مواد با هم خوب مخلوط شدند، سس را روي سالاد بريزيد و در آخر با مقداري کنجد روي آن را تزئين کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره