کجارو/ مواد لازم:
گلابی یک کیلو و نیم، شکر ۱۵۰ گرم، آب ۲ پیمانه، آب لیمو ۴ قاشق سوپخوری، خامه ۱۵۰ گرم، پودر قند ۳ قاشق سوپخوری.
طرز تهیه:
ابتدا گلابی‌ها را شسته، پوست آن‌ها را کنده و درون مخلوط‌کن بریزید. سپس دستگاه را روشن کرده و تا زمانی که گلابی به صورت پوره تبدیل شود، به مخلوط کردن آن‌ها ادامه دهید. درون ظرفی مناسب، شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید. زمانی که محلول به جوش آمد و شکر به خوبی حل شد، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید تا سرد شود. سپس گلابی پوره شده را با آن ترکیب کرده و مواد را درون ظرفی فلزی بریزید و آن را درون فریزر بگذارید. سعی کنید سه مرتبه آن را از فریزر خارج کنید و به خوبی هم بزنید تا بستنی خود را بگیرد، اما یخ نزند. زمانی که بستنی آماده شد، آن را با قاشق مخصوص بستنی درون ظروف مخصوص بستنی ریخته و روی هر کدام را با خامه‌ی زده شده و مقداری شکلات آب شده تزئین کنید.






همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar