برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ميز اردور/ سوتلاچ توت‌، دسري از کشور ترکيه

منبع
کجارو
بروزرسانی
ميز اردور/ سوتلاچ توت‌، دسري از کشور ترکيه
کجارو/ سوتلاچ توت‌ (دسر ترکيه‌اي) مواد لازم: ۲/۵ ليتر شير، برنج ۱ پياله، شکر ۱/۵ پياله، پوست ليمو رنده شده ۱ عدد، نشاسته ۳ قاشق غذاخوري، توت سياه ۱ عدد طرز تهيه: درون ظرفي مناسب، شير را ريخته و روي حرارت قرار دهيد. زماني که شير ولرم شد، برنجي را که از قبل آبکش کرده‌ايد به آن اضافه کنيد. سپس پوست رنده شده‌ي ليمو را نيز به مواد افزوده و با سرعت آن‌ها را هم بزنيد. زماني که برنج به خوبي نرم شد و پخت، شکر را نيز اضافه کرده و اجازه دهيد به مدت ۱۰ دقيقه روي حرارت بماند. مواد که به جوش آمد، نشاسته را درون ظرف ديگري با آب مخلوط کرده و درون ظرف روي حرارت بريزيد. ترکيب به‌دست آمده را به خوبي با يکديگر مخلوط کنيد تا زماني که مواد قوام آيد. سپس ظرف حاوي مواد را از روي حرارت برداشته و به دو قسمت تقسيم کنيد. درون نيمي از مواد توت‌هاي سياه پوره شده را اضافه کنيد. با اين روش مي‌توانيد سوتلاچ دو رنگ تهيه کنيد. سپس ظروف مخصوص سرو سوتلاچ را آماده کرده و از مواد به ميزان دلخواه يا يکسان درون آن‌ها ريخته و اجازه دهيد سرد شود. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره