کجارو/ سوتلاچ توت‌ (دسر ترکیه‌ای)
مواد لازم:
۲/۵ لیتر شیر، برنج ۱ پیاله، شکر ۱/۵ پیاله، پوست لیمو رنده شده ۱ عدد، نشاسته ۳ قاشق غذاخوری، توت سیاه ۱ عدد
طرز تهیه:
درون ظرفی مناسب، شیر را ریخته و روی حرارت قرار دهید. زمانی که شیر ولرم شد، برنجی را که از قبل آبکش کرده‌اید به آن اضافه کنید. سپس پوست رنده شده‌ی لیمو را نیز به مواد افزوده و با سرعت آن‌ها را هم بزنید. زمانی که برنج به خوبی نرم شد و پخت، شکر را نیز اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند. مواد که به جوش آمد، نشاسته را درون ظرف دیگری با آب مخلوط کرده و درون ظرف روی حرارت بریزید. ترکیب به‌دست آمده را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا زمانی که مواد قوام آید. سپس ظرف حاوی مواد را از روی حرارت برداشته و به دو قسمت تقسیم کنید. درون نیمی از مواد توت‌های سیاه پوره شده را اضافه کنید. با این روش می‌توانید سوتلاچ دو رنگ تهیه کنید. سپس ظروف مخصوص سرو سوتلاچ را آماده کرده و از مواد به میزان دلخواه یا یکسان درون آن‌ها ریخته و اجازه دهید سرد شود.







همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar