برترین ها/ برای مهمانان شام امشبتان غذاهای کنگری بپزید ولی مراقب لنگرشان باشید! اگر تا به حال کوکوی کنگر درست نکرده اید،این کوکو را امتحان کنید.
برای 4 نفر
چی لازم داریم؟
500 گرم کنگر پاک کرده
4 عدد تخم‌مرغ
2 ق س زرشک
2 ق س گردو ی خرد شده
2 /1 ق م دارچین
1 ق س سبوس گندم
نمک به مقدار کافی
1 ق چ بیکینگ‌پودر
روغن به مقدار لازم
چطوری بپزیم؟
1. کنگر را درشت خرد کرده و در قابلمه‌ای ریخته با کمی آب بپزید یا میتوانید آنها را بخارپز کنید. بعد از پخت، کنگرها را در آبکش ریخته و صبر کنید تا آب آنها کاملا جدا شود.
2. در کاسه‌ای تخم مرغ‌ها را شکسته و با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند. سبوس و زرشک و گردو را افزوده هم بزنید.
3. حالا ادویه‌ها و مواد پودری شامل دارچین، بیکینگ‌پودر و نمک را بیفزایید و خوب با دیگر مواد مخلوط کنید.
4. در تابه‌ای کمی روغن ریخته روی حرارت ملایم بگذارید. کنگررا به مایه کوکو افزوده و خوب با دیگر مواد مخلوط کنید.
5. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو را در تابه ریخته و یکدست پهن کنید. در تابه را ببندید و صبر کنید تا یکطرف کوکو روی حرارت ملایم سرخ شود.
6. بعد از حدود بسیت دقیقه، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. بعد در ظرف مورد نظر گذاشته و با سبزیجات دلخواه تزیین و سرو کنید.

یه جور دیگه
شما می توانید مایه این کوکو را مانند کتلت با قاشق داخل روغن بریزید و سرخ کنید.






همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar