برترین ها/خوراکی است شبیه هلیم یا حلیم که در هفتمین روز تولد کودک و در طی جشنی زنانه در استان گلستان پخته می شود. در این جشن فقط زن های فامیل، همسایه ها و دوستان بسیار نزدیک، دعوت می شوند و با تقدیم هدایای خود، هم صدا با حاضرین، شادی می کنند.
چی لازم دارم:
2 لیوان برنج گرده یا نیمدانه
روغن حیوانی یا مخلوط روغن و کره
شکر 4 پیمانه
بادام و پسته برای تزیین (پودر یا پرک یا خلال)
چطور بپزم:
1. برنج را به مدت یک روز در آب خیس می کنند.
2. برنج خیس شده را در روغن، سرخ می کنند.
3. برنج سرخ شده را به مدت تقریبی 8 ساعت با آب می چوشانند تا کاملا خمیر شود و روغن موجود در دیگ کاملا جذب شود.
4. پس از حدود 8 ساعت جوشاندن و جذب شدن آب موجود در برنج، روغن جذب نشده را خارج می کنند.
5. خمیر برنج را با مقداری شکر به هم می زنند تا شکر نیز کاملا جذب شود.
6. بعد از مدتی که شکر جذب شد بولامه آماده خوردن است.







همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar