غذاي اصلي/ خورش فسنجان با گوشت اردک يک غذاي اصيل ايراني
زندگي ايده آل/ فسنجان يکي از خورش هاي سنتي و خوشمزه ما ايرانيان است. البته هرکسي به ذائقه خود مي تواند طعم آن را تغيير دهد. فسنجان را با گوشت قرمز، گوشت قلقلي و حتي گوشت پرندگان مي توان درست کرد. در اين مطلب خورش فسنجان با اردک را به شما آموزش مي دهيم. چي لازم دارم: 300 گرم گردو 2 ق س روغن مايع 1 عدد اردک کوچک درسته به ميزان لازم شکر و نمک و فلفل به ميزان لازم رب انار 1ق س رب گوجهفرنگي تفت داده شده به ميزان لازم زردچوبه چطوري درست کنم: 1. در يک قابلمه مناسب کمي روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. حالا گردوي آسياب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بريزيد و کمي تفت دهيد. بعد از چند دقيقه 3 ليوان آب داخل قابلمه بريزيد و کمي صبر کنيد تا آب جوش بيايد. 2. حالا نمک، شکر، رب گوجهفرنگي تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده ، هم بزنيد و حدود 1 ساعت صبر کنيد. 3. بعد از يک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهيد و صبر کنيد تا کاملاً بپزد و خورش جا بيفتد. بعدازاينکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بريزيد و همراه با برنج سرو کن