طرز تهيه شيريني خامه اي براي عيد غدير
ممتاز نيوز/ چي لازم دارم: آرد کيک ………………… ۷۵ گرم آرد ذرت …………………. ۷۵ گرم کرم تارتار ……………….. سه چهارم قاشق مرباخوري جوش شيرين …………… کمتر از نصف قاشق مرباخوري تخم مرغ ………………… ۳ عدد، سفيده و زرده از هم جدا شده پودرقند …………………… سه چهارم ليوان خامه و پودر قند …………. به مقدار کافي چه جوري درست ميشه: فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم و روشن کنيد. سيني را با کاغذ روغني بپوشانيد.مواد خشک به جز پودرقند را ۳ بار با هم الک کنيد. در ظرف جداگانه اي سفيده تخم مرغ را هم بزنيد، سپس پودرقند را به تدريج به آن اضافه کنيد و هم زدن را ادامه دهيد تا سفت شود و شکل بگيرد. در اين مرحله زرده را اضافه کنيد. هر بار يک عدد و سپس هم بزنيد. مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد. مواد به دست آمده بايد کمي سفت شود. با استفاده از قاشق مرباخوري، با حفظ فاصله مواد را يک قاشق يک قاشق بريزيد و به مدت ۵ يا ۷ دقيقه بپزيد. شيريني ها را از فر در بياوريد و پس از چند دقيقه روي سيني سيم دار بچينيد. پس از اين که شيريني کامل سرد شد، به مدت ۳ ساعت در ظرف دردار قرار دهيد. سپس هر کدام را با خامه پر کرده و روي آن را با پودرقند تزئين کنيد. ۳۰ دقيقه طول مي کشد تا اين شيريني کمي نرم شود.