ذائقه ها/ خوراک گياهي سيبزميني و ادويهي کاري
آخرين خبر/ طعم اين خوراک به لطف ادويههاي وافري که در طرز تهيهي آن به کار رفته از همهي خوراکهاي کاري که در رستورانها خوردهام، لذيذتر است. چي لازم دارم: ۴ عدد سيبزميني پوست کنده و مکعبي خردشده ۲ قاشق سوپخوري روغن نباتي ۱ عدد پياز سفيد، خردشده ۳ حبه سير خردشده ۲ قاشق چايخوري پودر زيرهي سبز ۱ و ½ قاشق چايخوري فلفل قرمز ۴ قاشق چايخوري پودر کاري ۴ قاشق چايخوري ادويهي هندي garam masala ۱ تکهي ۳ سانتي زنجبيل تازه، پوست کنده و خردشده ۲ قاشق چايخوري نمک ۱ قوطي( ۴۵۰ گرم) گوجهفرنگي خردشده ۱ قوطي( ۵۰۰ گرم) نخود، شسته و خشک شده ۱ قوطي (۵۰۰ گرم) نخود فرنگي، خشک شده ۱ قوطي( ۴۵۰ گرم) شير نارگيل چه جوري درست ميشه: سيبزمينيها را در قابلمهاي بزرگ قرار دهيد، مقداري با آب نمک روي آنها بريزيد و با حرارت زياد روي گاز بگذاريد. سپس حرارت را کم کرده و درب آن را بگذاريد، به مدت ۱۵ دقيقه اجازه دهيد تا بپزند و نرم شود. بعد از آنکه تمام آب آن کشيده شد، به مدت ۱ الي ۲ دقيقه بگذاريد روي حرارت بماند و آب آن کاملا تبخير شود. در همين حين، روغن نباتي را در ماهيتابهاي بزرگ با حرارتي ملايم گرم نمائيد. پياز و سير را درون آن ريخته و هم بزنيد؛ در حدود ۵ دقيقه آنها را هم بزنيد تا پيازها رنگي شفاف به خود بگيرند. ادويهها يعني زيره سبز، فلفل قرمز، پودر کاري،ادويهي هندي garam masala، زنجبيل و نمک را به آنها بيافزائيد تا مزهدار شوند؛ و به مدت ۲ دقيقه بپزيد. گوجهها، نخود، نخودفرنگي و سيبزمينيها را به آنها اضافه کنيد. شير نارگيل را روي آنها ريخته و بگذاريد آهسته جوش بخورند. پيش از آنکه سرو شوند بايد به مدت ۵ تا ۱۰ دقيقه بجوشند.