logo

غذاي اصلي/ طرز تهيه پيتزاي گوشت و نيمرو

منبع
سوران
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه پيتزاي گوشت و نيمرو
سوران/ تا به حال نام پيتزاي گوشت و نيمرو را شنيده ايد؟ امروز در اين مطلب طرز تهيه اين پيتزا را به شما آموزش مي دهيم. چي لازم دارم: نمک طبق ذائقه فلفل طبق ذائقه پيازچه (خرد شده) 1/4 فنجان تخم مرغ 4 تا 5 عدد متوسط گوشت (قلوه گاه گوسفندي) 4 تا 5 تکه پنير موزارلا (رنده شده) 1 و نيم فنجان سس گوجه فرنگي (يا سس پيتزاي دلخواه) نصف فنجان روغن زيتون چند قطره خمير پيتزا (خمير بايد نازک باشد تا همزمان با تخم مرغ ها بپزد) 1 عدد فلفل قرمز (خرده) اختياري چطوري درست کنم: 1. فر را از قبل با دماي 475 درجه فارنهايت (245 درجه سانتي گراد) داغ کنيد. خمير پيتزا را با وردنه صاف و نازک کنيد و داخل ظرف پيتزا پزي قرار دهيد. کمي روغن زيتون قطره قطره روي آن بريزيد سپس يک لايه ي نازک سس گوجه فرنگي يا سس پيتزاي دلخواهتان روي آن پخش کنيد. 2. پنير موزارلا را روي سس بپاشيد. تخم مرغ ها را روي پيتزا بشکنيد. گوشت را با مقداري کره کاملا سرخ کنيد . به همراه پيازچه روي مواد پخش کنيد. روي تخم مرغ ها نمک و فلفل بپاشيد. 3. پيتزا را با دقت داخل فر قرار دهيد و مواظب باشيد تخم مرغ ها جابجا نشوند. 11 تا 14 دقيقه در فر بپزيد تا نان بپزد و تخم مرغ ها طبق سليقه پخته شوند. من گذاشتم 12 دقيقه بپزند تا کمي عسلي شوند. 4. بلافاصله سرو کنيد. تخم مرغ ها وقتي بمانند سفت مي شوند. در صورت تمايل با خرده هاي فلفل قرمز ميل نماييد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره