غذاي اصلي/ پيراشکي سيب زميني، خوشمزه و مقوي
ايران کوک/ چي لازم دارم: سيب زميني 6 عدد روغن 2 قاشق غذاخوري آرد 4 ليوان شکر 1 قاشق چايخوري نمک 1 قاشق چايخوري مخمر فوري 1 قاشق چايخوري آب گرم 1 و 1/2 ليوان کره 3 قاشق غذاخوري پياز 1 عدد روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري نمک و فلفل مقدار لازم چطوري بپزم: سيب زميني ها را پوست بکنيد و خرد کنيد و داخل قابلمه اي بريزيد. آب اضافه کنيد تا روي سيب زميني ها پوشانده شود ، قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا سيب زميني ها بپزند. سپس سيب زميني ها را بکوبيد تا نرم شوند. کره و روغن زيتون را داخل ماهيتابه بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. پياز خرد شده را اضافه کنيد و تفت دهيد تا پياز نرم و طلايي شود. سپس مخلوط پياز داغ و کره را با سيب زميني مخلوط کنيد و کنار بگذاريد. براي تهيه خمير مخمر خشک را داخل کاسه اي بريزيد و آب گرم را اضافه کنيد ، مخلوط کنيد و 5 دقيقه کناري قرار دهيد. سپس روغن و مخلوط آرد ، نمک و شکر را اضافه کنيد و با دست مخلوط نماييد تا خمير نرمي بدست بيايد. خمير را داخل کاسه اي که چرب کرده ايد بگذاريد ، روي ظرف را با نايلون بپوشانيد و 30 دقيقه در جاي گرمي استراحت دهيد. سپس خمير را کمي ورز دهيد و 1 ساعت ديگر بگذاريد استراحت کنيد. روي سطح کار آرد بپاشيد و خمير را روي سطح کار قرار دهيد و به تکه هاي يکسان تقسيم کنيد. خميرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنيد و مقداري از مايه سيب زميني داخل خمير بگذاريد و خمير را از وسط تا کنيد ، لبه هاي خمير را با فشار دست به هم بچسبانيد. داخل قابلمه روغن بريزيد و پس از اينکه داغ شد خميرهاي سيب زميني را اضافه کنيد و با حرارت متوسط سرخ کنيد. پس از اينکه يک طرف طلايي شد برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود ، پيراشکي ها را روي دستمال کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي شان برود سپس همراه با سس دلخواه سرو کنيد. نکته: ميتوانيد داخل اين پيراشکي از تکه هاي کالباس و پنير پيتزا هم استفاده کنيد ، دقت کنيد که خمير را با اضافه کردن آرد بيش از حد سنگين نکنيد.