ميز اردور/ نان باگت شکم پر؛ پيش غذايي خاص
بيتوته/ نان باگت شکم پر يک ميان وعده خوش طعم و لذيذ است که آخرين خبر طرز تهيه آن را براي شما قرا داده است. چي لازم دارم: نان (باگت) به تعداد افراد تخم مرغ 2 عدد فلفل (دلمه _ ريز خرد شده) 2 ق.غ زيتون (سياه _ ريز خرد شده) 2 عدد پيازچه (ريز _ خرد شده) 4 عدد نمک و فلفل به ميزان لازم چه جوري درست ميشه: داخل باگت ها رو خالي کنيد اما نه زياد. تخم مرغ ها رو با چنگال هم بزنيد و بقيه مواد رو مخلوطش کنيد و داخل باگت ها رو پر کنيد. نان ها رو داخل فويل بپيچيد،فقط قسمت داخلي که پر شده باز بموند. ( دليل اين کار اين هست که نونتون خشک نشه ) بزاريد داخل فر بزاريد روي 350 درجه فارنهايت به مدت 20-15 دقيقه و با تا وقتي که خوب مغز پخت بشود. با سس قرمز سرو کنيد.