غذاي ملل/ پيشنهاد هندي براي پخت متفاوت مرغ
باشگاه خبرنگاران/ مصرف پروتئين حيواني براي سلامت بدن بسيار مفيد است، يکي از اين مواد گوشت سفيد بويژه گوشت مرغ است که ميتوانيد با استفاده از آن، انواع خوراک و خورشتهاي سلامت را تهيه کنيد. اين خوراک خوشمزه را ميتوانيد به همراه برنج مصرف کنيد، مرغ و بادام هندي جزو غذاهاي مقوي کشور هندوستان است. روش تهيه برنج خوراک مرغ و بادام هندي: يک قاشق غذا خوري روغن کانولا را در يک ماهي تابه بزرگ روي حرارت متوسط به بالا بريزيد، سپس ۱/۲ پيمانه پياز خرد شده و ۲ قاشق چاي خوري زنجبيل تازه رنده شده و پوست کنده را به آن اضافه کنيد. سپس روغن را به همراه پياز و زنجبيل به مدت ۲ دقيقه به هم بزنيد. در مرحله آخر اين ترکيبات را به مقداري برنج آبکش شده اضافه کنيد، در اين زمان برنج خوراک شما آماده است. مواد لازم براي تهيه خوراک مرغ و بادام هندي: ۳ قاشق غذاخوري سس سوياي کم نمک ۴ قاشق چاي خوري آرد ذرت به تعداد افراد سينه يا ران مرغ پوست گرفته و پخته شده ۱/۲ فنجان عصاره مرغ کم نمک يک قاشق غذا خوري عسل ۲ قاشق چاي خوري روغن کنجد ۳/۴ فنجان يا پيمانه اندازه گيري پياز خرد شده ۱/۲ فنجان کرفس خرد شده ۱/۲ فنجان فلفل قرمز ۱ قاشق غذا خوري پوست رنده شده زنجبيل تازه. ۲ حبه سيرخرد شده ۱/۴ فنجان بادام زميني بو داده شده کم نمک روش تهيه: ترکيب ۱ قاشق غذا خوري سس سويا، ۲ قاشق چاي خوري آرد ذرت و مرغ را در يک کاسه بزرگ ريخته به خوبي مخلوط کنيد. همچنين در يک کاسه ديگر سس اين خوراک شامل ۲ قاشق غذاخوري سس سويا، ۲ قاشق چاي خوري آرد ذرت، عصاره مرغ، و عسل را مخلوط کرده به هم بزنيد تا ترکيب شوند. مرغ آغشته به سس را به مدت ۳ دقيقه در يک ماهيتابه بزرگ با مقدار کم روغن سرخ کردني تفت دهيد تا طلايي شود، در همين زمان پياز، کرفس، فلفل را اضافه کرده و مخلوط را به هم بزنيد تا يکدست شود. در مرحله بعد زنجبيل و سير را به محتويات خوراک اضافه کرده و هم بزنيد. در يک ظرف ديگر با مقدار بسيار کم روغن بادام هنديها را تفت دهيد تا اندکي نرم شود، ميتوانيد اين کار را با استفاده از بخار پز کردن آنها نيز انجام دهيد و در مرحله نهايي بادامها را به خوراک اضافه کنيد و با مقداري سبزي معطر تزئين کنيد. اين خوراک حاوي مقدار ۲۵۷ کالري، ۹ گرم چربي، ۲۶ گرم پروتئين، ۱۷ گرم کربوهيدرات، ۱. ۹ گرم فيبر، ۶۳ ميلي گرم کلسترول، ۲ ميلي گرم آهن، ۵۸۴ ميلي گرم سديم و ۴۵ ميلي گرم کلسيم است و براي کودکان، زنان بارداري در صورت نداشتن حساسيت به بادام هندي و افراد با سيستم ايمني ضعيف بسيار مفيد است.