برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شيريني ها/ کيک دو رنگ را براي آخر هفته خانواده تان بپزيد

منبع
بروزرسانی
شيريني ها/ کيک دو رنگ را براي آخر هفته خانواده تان بپزيد
روزچين/ اگر از علاقه‌مندان به انواع کيک و شيريني خانگي هستيد اين مطلب برايتان جذاب خواهد بود. سرآشپز روزچين اين‌بار براي شما روش ساده و سريع پخت کيک دو رنگ يا کيک گورخري را درنظر گرفته است. در ادامه با ديدن ويدئوي آموزش اين کيک با تمام جزئيات پخت آن آشنا خواهيد شد. چي لازم دارم: شکر: يک پيمانه (۲۰۰ گرم) کره (در درماي اتاق قرار گرفته باشد) : يک پيمانه (۲۰۰ گرم) شير: يک پيمانه (۲۴۰ ميلي‌ليتر) عصارۀ وانيل: يک قاشق چايخوري آرد: سه پيمانه (۳۷۵ گرم) بيکينگ‌پودر: دو قاشق چايخوري (۱۰ گرم) نمک: يک‌چهارم قاشق چايخوري مواد شکلاتي کيک پودر کاکائو: سه قاشق غذاخوري (۲۵ گرم) شير يا آب: يک‌چهارم پيمانه (۵۰ ميلي‌ليتر) شکر: يک قاشق غذاخوري (۱۵ گرم) چطور بپزم: براي اين کيک يک قالب گرد به قطر ۲۵ سانتي‌متر (۹ اينچ) مناسب است. فر را روشن کنيد و در دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا گرم شود. ابتدا آرد و نمک و بيکينگ‌پودر را با هم مخلوط کنيد. بهتر است موادتان را دوبار الک کنيد تا کيفيت کيک بهتر شود. مواد خشک را کنار بگذاريد. در يک کاسه، کره‌اي را که در دماي اتاق بوده است با شکر مخلوط کنيد. کره و شکر را با همزن برقي بزنيد تا با هم ترکيب شوند. حالا تخم‌مرغ‌ها را يک‌جا و با هم اضافه کنيد و همچنان بزنيد تا مايع شما يکدست و کِرِم‌طور شود. کمي عصارۀ وانيل نيز اضافه و سپس مخلوط کنيد. در اين مرحله آرد را اضافه کنيد و شير را کم‌کم در مواد بريزيد و با دور کُندِ همزن برقي يا با همزن دستي به‌آرامي مخلوط کنيد تا خمير شما يکدست شود. کيک دو رنگدر ظرفي ديگر پودر کاکائو و شکر را مخلوط کنيد و مقداري آب يا شير به آن اضافه کنيد و هم‌بزنيد تا شکر حل شود و مايع يکدست شود. دو پمانه از خمير را در مخلوط شکلاتي بريزيد و به‌آرامي هم‌بزنيد تا خمير شکلاتي شما يکدست شود. کف و ديواره‌هاي قالب را چرب کنيد و کف قالب کاغذ روغني قرار دهيد. کيک دو رنگحالا يک قاشق از خمير ساده وسط قالب بريزيد و يک قاشق خمير شکلاتي روي خمير ساده بريزيد. اين ترتيب را تکرار کنيد و ادامه دهيد تا خميرها تمام شود. با اين مدل چينش کيک شما راه‌راه گورخري مي‌شود. البته مي‌توانيد بنا به سليقۀ خودتان دو خمير را به‌شکل‌هاي ديگر نيز در قالب بريزيد قالب را ۵۰ تا ۶۰ دقيقه در فر قرار دهيد. بعد از اين‌مدت با فروکردن خلال‌دندان در مرکز کيک از پخت کامل آن مطمئن شويد. اگر به خلال‌دندان چيزي نچسبد يعني کيک آماده است. کيک را بيرون بياوريد و اجازه دهيد به‌مدت ۱۵ دقيقه خنک شود. بعد کيک را برش بزنيد و سرو کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره