روزچین/ اگر از علاقه‌مندان به انواع کیک و شیرینی خانگی هستید این مطلب برایتان جذاب خواهد بود. سرآشپز روزچین این‌بار برای شما روش ساده و سریع پخت کیک دو رنگ یا کیک گورخری را درنظر گرفته است. در ادامه با دیدن ویدئوی آموزش این کیک با تمام جزئیات پخت آن آشنا خواهید شد.
چی لازم دارم:
شکر: یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
کره (در درمای اتاق قرار گرفته باشد) : یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
شیر: یک پیمانه (۲۴۰ میلی‌لیتر)
عصارۀ وانیل: یک قاشق چایخوری
آرد: سه پیمانه (۳۷۵ گرم)
بیکینگ‌پودر: دو قاشق چایخوری (۱۰ گرم)
نمک: یک‌چهارم قاشق چایخوری
مواد شکلاتی کیک
پودر کاکائو: سه قاشق غذاخوری (۲۵ گرم)
شیر یا آب: یک‌چهارم پیمانه (۵۰ میلی‌لیتر)
شکر: یک قاشق غذاخوری (۱۵ گرم)
چطور بپزم:
برای این کیک یک قالب گرد به قطر ۲۵ سانتی‌متر (۹ اینچ) مناسب است. فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. ابتدا آرد و نمک و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کنید. بهتر است موادتان را دوبار الک کنید تا کیفیت کیک بهتر شود. مواد خشک را کنار بگذارید.
در یک کاسه، کره‌ای را که در دمای اتاق بوده است با شکر مخلوط کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا با هم ترکیب شوند. حالا تخم‌مرغ‌ها را یک‌جا و با هم اضافه کنید و همچنان بزنید تا مایع شما یکدست و کِرِم‌طور شود. کمی عصارۀ وانیل نیز اضافه و سپس مخلوط کنید.
در این مرحله آرد را اضافه کنید و شیر را کم‌کم در مواد بریزید و با دور کُندِ همزن برقی یا با همزن دستی به‌آرامی مخلوط کنید تا خمیر شما یکدست شود.
کیک دو رنگدر ظرفی دیگر پودر کاکائو و شکر را مخلوط کنید و مقداری آب یا شیر به آن اضافه کنید و هم‌بزنید تا شکر حل شود و مایع یکدست شود. دو پمانه از خمیر را در مخلوط شکلاتی بریزید و به‌آرامی هم‌بزنید تا خمیر شکلاتی شما یکدست شود. کف و دیواره‌های قالب را چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی قرار دهید.
کیک دو رنگحالا یک قاشق از خمیر ساده وسط قالب بریزید و یک قاشق خمیر شکلاتی روی خمیر ساده بریزید. این ترتیب را تکرار کنید و ادامه دهید تا خمیرها تمام شود. با این مدل چینش کیک شما راه‌راه گورخری می‌شود. البته می‌توانید بنا به سلیقۀ خودتان دو خمیر را به‌شکل‌های دیگر نیز در قالب بریزید
قالب را ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از این‌مدت با فروکردن خلال‌دندان در مرکز کیک از پخت کامل آن مطمئن شوید. اگر به خلال‌دندان چیزی نچسبد یعنی کیک آماده است. کیک را بیرون بیاورید و اجازه دهید به‌مدت ۱۵ دقیقه خنک شود. بعد کیک را برش بزنید و سرو کنید.


همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar