غذاي ملل/ کباب علي نازيک؛ پيشنهاد سرآشپز ترکيه اي
نمناک/ کباب علي نازيک يه غذاي ترکيه هستش وخيلي شبيه بوراني بادمجان خودمون هستش ولي خوشمزه تر . چي لازم دارم: بادمجان 3 عدد پياز 1 عدد سير 3 حبه گوشت (تکه اي يا چرخ کرده) 100 گرم نمک و فلفل سياه بميزان دلخواه ماست بميزان دلخواه چطور بپزم: اول بادمجانها را کبابي ميکنيم خوب که کبابي شد پوستش را کنده ميشوريم و ساطوريش ميکنيم پياز و2حبه سير را ريز ميکنيم(يا رنده ميزنيم) بانمک وکمي روغن يا کره تفت ميديم . کمي که سبک شد بادمجانها را اضافه ميکنيم وکمي تفت ميديم دوست داشتين ميتونين يه مقدار کره هم اضافه کنين . حالا ماست را با يه حبه سير رنده شده مخلوط ميکنيم . بعد بادمجان سرد شده را بهش اضافه ميکنيم وتا جايي که دوس دارين ماست بهش اضافه ميکنين .(بهتره ماست خامه اي باشه). اگر از گوشت چرخ کرده استفاده ميکنيد اون رو با مقداري پياز تفت ميديم نمک وفلفل ودارچين را اضافه ميکنين يا با رب ميتونين تفت بدين.اگر گوشت شما تکه اي هست ميتونيد اون رو بپزيد يا گوشتتون رو کباب کنين وريز خرد کنين وروش بريزين خلاصه اين ديگه به سليقه خودتون بستگي داره حالاميتونين گوشت رو روي مخلوط بوراني مانند بريزيد و بعد سرو کنين . توي ترکيه با گوشت خرد شده هم خوردم خيلي بيشتر دوست داشتم. در اون صورت بايد گوشت گوسفند رو به قطعات کوچيک برش بزنيد و با پياز و رب و کمي آب و ساير موادي که براي گوشت چرخ کرده گفتيم مخلوط کنيد ولي آبش بيشتر باشه که خووووب بپزه ! نکات 1. در صورت تمايل مقداري فلفل دلمه اي و گوجه را خرد کرده و به صورت سرخ کرده روي غذا بريزيد. 2. ميتوانيد اين غذا را به صورت تند سرو کنيد.