صبحانه/ دسر ايتاليايي براي هفته اي پرانرژي
اطلاعات/ پاناکوتا دسري ايتاليايي و بسيار لطيف و لذيذ است که با ميوههاي تازه خوشمزگي آن چندبرابر ميشود. چي لازم دارم: پودر ژلاتين ساده ۳۰ گرم آب سرد ۲ قاشق غذاخوري ماست يوناني يک و سه چهارم پيمانه خامه يک چهارم پيمانه شير يک پيمانه شکر يک سوم پيمانه وانيل يک و نيم قاشق چايخوري نمک کمي ميوه تازه به دلخواه چه جوري درست ميشه: سه قاشق غذاخوري آب را داخل يک کاسه کوچک ريخته و يک بسته ژلاتين را کم کم روي آن بپاشيد و سريع هم بزنيد. سپس ۳ تا ۴ دقيقه کنار بگذاريد. ماست يوناني و خامه را در يک کاسه متوسط بريزيد و با همزن بزنيد تا يک دست شود. شکر و شير را در يک ماهيتابه روي حرارت متوسط قرار دهيد. اجازه دهيد مخلوط شير کمي جوش بيايد، سپس از روي حرارت برداريد. مخلوط ژلاتين را به ماهيتابه اضافه کنيد و هم بزنيد تا کاملا حل شده و يکدست شود. به آرامي مخلوط شير گرم را داخل ماست ريخته و هم بزنيد، سپس وانيل و نمک را اضافه کرده و ترکيب کنيد. مخلوط حاصل را با ملاقه در شش يا هفت قالبي که از قبل چرب کردهايد بريزيد و روي آنها را با پلاستيک پوشانده و به مدت ۴ ساعت تا يک شب در يخچال قرار دهيد. پاناکوتاها را با کمک چاقو از قالب درآورده و در بشقاب بگذاريد. آن را با ميوه تزئين کنيد و لذت ببريد.