غذاي اصلي/ تهيه خوراک جگر گوسفند
سوران/ چي لازم داريم؟ جگر سفيد 1 عدد جگر سياه 300 گرم سيب زميني سيب زميني 750 گرم پياز (متوسط) پياز 3عدد روغن (کنجد) 100 گرم رب (يوه نسترن(1) يا رب انار خانگي) 1 ق غ نمک/فلفل/ زرد چوبه به مقدار لازم چطوري بپزيم؟ پيازها را ريز کرده و با روغن سرخ مي کنيم. جگر سفيد را ريز خرد مي کنيم و در قابلمه اي مي ريزيم با کمي آب آن را به مدت 1 ساعت پخته و صاف ميکنيم جگر سياه را نيز ريز خرده مي کنيم و هر دو را به پياز داغ اضافه ميکنيم و با حرارت ملايم سرخ مي کنيم و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه مي کنيم. سيب زميني را نيز به اندازه جگرها ريز مي کنيم در ظرفي مي ريزيم با کمي آب و روغن مي پزيم وقتي به روغن افتاد سيب زميني را به جگر اضافه مي کنيم. رب و نصف استکان آب را هم اضافه مي کنيم با شعله بسيار ملايم به مدت 15 دقيقه مي پزيم اين غذا بعد از پختن نبايد آب داشته باشد و بايد به روغن بيفتد. =========================== (1) - رب ميوه نسترن: رب ميوه نسترن جايگزين مناسبي براي رب گوجه فرنگي مي باشد که هم اکنون بسياري از زنان شمالي نسبت به تهيه آن اقدام مي نمايند.