غذاي اصلي/ بوراني بادمجان، ساده و خوشمزه
آخرين خبر/ چي لازم دارم: بادمجان متوسط 2 عدد ماست چکيده يا پر چرب 1 ليوان سير 2 حبه نعنا خشک 1 قاشق چايخوري نمک و فلفل سياه به مقدار لازم چطوري درست کنم: بادمجان ها را بشوييد و روي پوست بادمجان ها با چاقو چند خط عميق ايجاد کنيد. بادمجان ها را روي آتش گاز يا ذغال قرار دهيد ، اين طرف و آن طرف کنيد تا زماني که بادمجان نرم شده و پوست اطراف ان بسوزد سپس بادمجان ها را با آب سرد ابکشي کنيد و پوست روي آن را جدا کنيد. بادمجان هاي پوست گرفته را داخل کاسه اي بريزيد و با چنگال خوب له کنيد سپس سير رنده شده ، ماست ، نعنا خشک ، نمک و فلفل را اضافه کنيد و خوب مخلوط نماييد ؛ بوراني آماده را چند ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا خوب سرد شود سپس بهمراه نان سرو کنيد. نکته ها: ميتوانيد به جاي سير از موسير خرد شده يا پياز داغ استفاده کنيد ، ميزان ماست را ميتوانيد بنابر سليقه تان کم و زياد کنيد، همچنين ميتوانيد از انواع سبزيجات در بوراني استفاده نماييد.