سوپ و آش/ «سوپ جو رژيمي»، مقوي و خوشمزه
آخرين خبر/ چي لازم دارم: جو پرک 1/2 ليوان سينه مرغ 1 عدد هويج 2 عدد پياز 1 عدد سير 2 حبه کرفس خرد شده 1/2 ليوان برگ کرفس خرد شده مقداري نمک و فلفل مقدار لازم چطوري درست کنم: داخل قابلمه 5 ليوان آب بريزيد سپس سينه مرغ خرد شده ، جو پرک ، پياز خرد شده و سيرهاي رنده شده ، نمک و فلفل اضافه کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. پس از 1 ساعت هويج خرد شده ، کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنيد ، در قابلمه را بگذاريد و با حرارت ملايم اجازه دهيد سوپ بجوشد و جا بيفتد سپس بهمراه ماست ميل کنيد. نکته ها: در صورت تمايل ميتوانيد کرفس و برگ کرفس را حذف کنيد و بجاي آن شويد خشک به سوپ اضافه نماييد ، در صورتي که در طول پخت آب سوپ کم شد ميتوانيد مقداري آب جوش به سوپ اضافه کنيد ، در صورت تمايل ميتوانيد 1 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به سوپ اضافه کنيد.