غذاي اصلي/ غذاي دريايي خوش طعم با دستوري جديد
زندگي ايده آل/ کباب قزلآلا با گشنيز و جعفري چي لازم دارم: اهي قزلآلاي درسته : 4 عدد آبليمو: 3 قاشق غذاخوري روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري گشنيز يا جعفري ساطوري: 2 قاشق غذاخوري نمک: يکدوم قاشق مرباخوري فلفل تازه ساب: يکچهارم قاشق مرباخوري ليموترش نصفشده: به مقدار لازم چطور بپزم: سر ماهيها را جدا کنيد سپس آنها را شسته و روي دستمالي خشک کنيد. آبليمو و روغن را مخلوط کنيد و با برس روي ماهيها بماليد. گشنيز، نمک و فلفل را هم روي تمام سطوح ماهيها و داخل شکمشان بپاشيد و روي توري کبابي فلزي خوب چرب شدهاي بچينيد. سپس توري را روي پنجره فلزي بگذاريد و روي منقل زغالي يا در فر از قبل گرم شده با حرارت متوسط 8 تا 12 دقيقه کباب کنيد. در نيمه زمان پخت، توري کباب را بچرخانيد تا 2 طرف ماهي خوب کباب شود. زماني که چنگال بهراحتي در گوشت ماهي فرو رود و گوشت را ورقه کند ماهي حاضر است و ميتوانيد آن را با ليموترش تازه سرو کنيد.